2777
2789
عنوان

بارداری بعد از مرده زایی

345 بازدید | 6 پست

کیا بعد از مرده زایی . باردار شدن . چند ماه طول کشید 

من خودم تو هفته 27مرده زایی داشتم و بعدش فریز کردم و جلوگیریمم با قرص بوده الان هشت ماهه تو اقدامم و باردار نمیشم 

خیلی میترسم

♡♡♡♡

آخه عزیزم ایشالله این سری ی بچه سالم بیاری

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو ۲۷ هفته مرده بود  من ۴ سال بعد اوردم  چون خیلی میترسیدم  با اولین اقدام باردار شدم الانم شکررخدا دوتا بچه دارم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خوب علتشو پیگیری نکردی چرا اینجوری شدی شاید لازم باشه تو بارداری بعدیت آمپول هپارین بزنی

هیچ مشکلی نداشتم حتی جفتمم رو هم ازمایش کردم مشکل ژنتیکی هم نبوده 

♡♡♡♡
خدا بچه هاتو برات نگه داره . روش جلوگیریت چی بود

ممنونم ان شاالله شماهم بچه سالم میاری  من طبیعی جلوگیری میکردم   تحت نظر دکتر باش من تو بارداری بعدی خیلی سختی کشیدم آمپول هپارین پروژسترون میزدم تا آخر بارداری  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی