الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بچه ای یاد میدن که بفهمه.نه نوزاد و بچه کوچیک!!! خودتون و سر این خزعبلات گناه کار نکنین! واقعا ع ...
خزعبلات اینه که تو افکار پوسیده بمونیم! نوزاد هیچی از این دنیا نمیدونه همه چیزو اکتسابی یاد میگیره از شرایطی که ما واسش درست میکنیم نوزادی که فقط با تکون دادن رو پا میخابه عادت خودش نبوده ما عادتش دادیم !! شیرخوار ۶ماهه هم نوزاد نیست بچه هست ... کسی هم نگفته بچه رو از شیر کلا بگیری گفتم ۶ماهه که شد غذای کمکیش شروع شد میتونه ۵الی ۷ساعت رو بدون شیر بخابه ...اطلاعاتتون کامل نیست و نزارین پای خزعبلات و عذاب وجدان ....بچه اگه خوابش کامل باشه هورمون رشدش فعال میشه و بیشتر از اون شیری که میخای یک ساعت یک ساعت بهش بدی کمک میکنه واسه رشدش ....تو روز تا یک سالگی هرچی خواست شیر میخوره اما شب خواب و فعال شدن هورمون رشد و در کنارش پوسیده نشدن دندوناش از هر چیزی واجب تره یکم مطالعه بد نیست مادر بودن فقط به احساسات بیجا و به قول شما عذاب وجدان نیست !!!مادر بودن به سلامتی بچه رو خطر ننداختنه !!! در ضمن در مورد گناهکار شدنم بیشتر تحقیق کنید کسیو الکی گناه کار نکنین ..
هرکسی یه نظری داره..شاید حرف شما درست باشه اما قبول ندارم...چون دنیای بچه ها قانون بردار نیست...نمیت ...
حرف و نظر من از رو تحقیقات و دنبال کردن متخصص های زیادیه نه احساسات و به قول شما خزعبلات !دنیای بچه هام با تصمیم گیری درست ما قشنگ میشه و آیندشون دچار مشکل نمیشه ....موفق باشین