2777
2789

پسر من ۲۵ ماهشه یبار گفتم بهت م م ه نمیدم بغض کرد لباش میلرزید اشک تو چشاش جمع شد😢😢

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
میگن باید پنج ماهگی دیگه ندیم میگن خیلی عوارض داره شیر شب ☹️☹️

بچه به میل خودش وقتی شیر بخواد باید بهش داد چون حتما بدنش احتیاج داره شاید منظورشون اینه خودتون عادتش ندید به زور بهش شیر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عوارضی...شیر مادر مگه میشه عوارض داشته باشه  واسه دندون میگن که اونم چرته به نظرم

دقیقا بچه ۵ ماهه رو مگه میشه از شیر محرومش کرد اسکلت بدنش دندونش مغزش خونش از شیر تغذیه میشه غذا به دردش نمیخوره

چه عوارضی...شیر مادر مگه میشه عوارض داشته باشه  واسه دندون میگن که اونم چرته به نظرم

ی خانومه همینجا نی نی. سایت کلی سرزنشم کرد که چطور شیر شب میدی دندوناش خراب میشه رفلاکس معده میگیره و کبدش از بین میره 😢😢😢الان سه شبه با استرس شبا بهش شیر میدم ... هرچی ام سعی میکنم ی طوری بخابونمش فایده نداره فقط شیر میخاد

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

دقیقا بچه ۵ ماهه رو مگه میشه از شیر محرومش کرد اسکلت بدنش دندونش مغزش خونش از شیر تغذیه میشه غذا به ...

نه بابا منظورش این نبود ... کلا عوارض براش شمرد ی عالمه 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ی خانومه همینجا نی نی. سایت کلی سرزنشم کرد که چطور شیر شب میدی دندوناش خراب میشه رفلاکس معده میگیره ...

استغفرالله یعنی از خدا بیشتر میدونه؟!

خدا تو قرآن گفته تا دو سال کامل باید بچه شیر بخوره.

منم تا آخر دوسال شیر دادم هم شب هم روز .

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ی خانومه همینجا نی نی. سایت کلی سرزنشم کرد که چطور شیر شب میدی دندوناش خراب میشه رفلاکس معده میگیره ...

استغفراله.... والا من قرآنا بیشتر بیشتر قبولدارم..اگه عوارض داشت که خدا قرار نمیداد شب بچه با گریه بیدار بشه واسه تغذیع....کلدخانواده ما شیر شب دادن به بچه ها کدومش مریض شد دخترم الان ۲۲ ماهشه عنوز میدم بهش

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
استغفرالله یعنی از خدا بیشتر میدونه؟! خدا تو قرآن گفته تا دو سال کامل باید بچه شیر بخوره. منم تا آ ...

چه هم فکریم  

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
والا اخه فلسفه میبافن

آره والا. حتما خودشون بیشتر نمی‌خوان بدن حالا اختیاری یا به هر دلیلی بعد اینطوری خودشون رو می‌خوان توجیه کنند.

وگرنه که خدا چند مرتبه تو قرآن به همین موضوع اشاره کرده

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

دوستان توجه کنید شیر شب باید ۶ماهگی قطع شه اونم معنیش اینه بچه میتونه تا ۷ساعت بخابه بدون شیر یعنی قبل خواب دادی تا صبح نخاد روز بهش بدی شیرم تا ۶ماهگی کامل میخوره تا یک سالگی غذای اصلیشه درواقع بعد از یک سالگی به عنوان نوشیدنیه و واقعا بعد ۶ماه بچه شب سیر تو‌دهنش باشه میشه پوسیدگی دندان چه شیری چه دایمی