الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه عوارضی...شیر مادر مگه میشه عوارض داشته باشه واسه دندون میگن که اونم چرته به نظرم
ی خانومه همینجا نی نی. سایت کلی سرزنشم کرد که چطور شیر شب میدی دندوناش خراب میشه رفلاکس معده میگیره و کبدش از بین میره 😢😢😢الان سه شبه با استرس شبا بهش شیر میدم ... هرچی ام سعی میکنم ی طوری بخابونمش فایده نداره فقط شیر میخاد
ی خانومه همینجا نی نی. سایت کلی سرزنشم کرد که چطور شیر شب میدی دندوناش خراب میشه رفلاکس معده میگیره ...
استغفراله.... والا من قرآنا بیشتر بیشتر قبولدارم..اگه عوارض داشت که خدا قرار نمیداد شب بچه با گریه بیدار بشه واسه تغذیع....کلدخانواده ما شیر شب دادن به بچه ها کدومش مریض شد دخترم الان ۲۲ ماهشه عنوز میدم بهش
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
دوستان توجه کنید شیر شب باید ۶ماهگی قطع شه اونم معنیش اینه بچه میتونه تا ۷ساعت بخابه بدون شیر یعنی قبل خواب دادی تا صبح نخاد روز بهش بدی شیرم تا ۶ماهگی کامل میخوره تا یک سالگی غذای اصلیشه درواقع بعد از یک سالگی به عنوان نوشیدنیه و واقعا بعد ۶ماه بچه شب سیر تودهنش باشه میشه پوسیدگی دندان چه شیری چه دایمی