2777
2789

😁😁😁منم پرتفوم خونیه😶😶سهمام اصلاح ندارن همه رفتن تو فاز ریزش

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمو زدم به بیخیالی مقدار پولم زیاد نیست سکته فزنم فعلا داره از سودی که کرده کم میشه

میگم شما هم تینجورین توی تایم بازار فقط توی پورتفویین هیچ کار نمیتونین بکنین یا من فقط تباهم😂

من درشو بستم اومدم نی نی سایت گردی 😁

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
میگم شما هم تینجورین توی تایم بازار فقط توی پورتفویین هیچ کار نمیتونین بکنین یا من فقط تباهم😂

خو چیکار کنیم 

دوست ندارم بفروشم همینجوری هر روز صبح چک میکنم 😅

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
خوشبحات ریلکسی

کاری از دستم بر نمیاد. تو ضرر هم نمی خوام بفروشم. از طرفی هم من پولم زیاد نیست و سرمایه زندگیمو تو بورس نریختم. کم کم پول جمع می کردم سهام می خریدم حالا هم میزارم هر وقت رشد کرد نگاش کنم 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت