2777
2789

.مال هرکی فرق میکنه من که از یه هفته قبل دل درد کمر در پریودی داشتم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندروزبعدازلقاح کمردردودل دردداشتم.

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏

من چنان حالت پری داشتم رفته بودم زیر پتو میلرزیدم از درد که دو سه روز بعد بی بی مثبت شد خداروشکر

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
.مال هرکی فرق میکنه من که از یه هفته قبل دل درد کمر در پریودی داشتم 

من شروع اخرين پريودم ٣٠تير بود و بغدش يك شب در ميون اقدام كردم ١٩تير درد پريودي خيلي بدي داشتم ك گفتم هز لحظه پريود ميشم از اون روز هم بعضي وقتا شكمم تير ميكشه و خيلي هم نفخ دارم ممكنه باردار باشم

من شروع اخرين پريودم ٣٠تير بود و بغدش يك شب در ميون اقدام كردم ١٩تير درد پريودي خيلي بدي داشتم ك گفت ...

آره ممکنه صبر کن بذار چند روز از موعدت بگذره بی بی چک بزن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من چنان حالت پری داشتم رفته بودم زیر پتو میلرزیدم از درد که دو سه روز بعد بی بی مثبت شد خداروشکر

منم ١٩روز بعد پريودم همچين حسي داشتم روز بعدش بي بي زدم منفي بود.شما چه موقع حس پريودي داشتين؟از موعدت گذشته بود؟

استرس دارم اين چند روز هم نميگذره

استرس نداشته باش ان شاء الله که باردار باشی