جای حیات بودم تا الان چهل بار بهش گفته بودم😄 ۵۰ قسمتشو دیدم خسته کننده شده قشنگه بقیشو نگاه کنم؟
خیلی زیاده قسمت هاش و واقعا مزخرفه من همش میگم کاشوقتم رو نمیذاشتم اینو ببینم اعصابت خورد میشه یعنی تا مورات آدم میشه و بعد عروسی آشتی میکنه حیات قهر میکنه میگه من طلاق میخوام 😐😐😐
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الانم کلا تکراری شده قهرو اشتی و لجبازی همش همینه خسته کننده س😐
تا آخرش همینه مطمئن باش تا این آشتی میکنه اون قهر میکنه بعد عروسی هم تا قسمت آخر همینه داستان فقط یه تیکه تهش نشون میده که سه چهار تا بچه دارن و زندگی شون خوبه اصلا معلوم نمیشه چی میشه که با هم هردو آشتی میکنن😐😐😐
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲