2777
2789
عنوان

قرص زینک پلاس مصرف کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 36 پست
اره رفتم ازمایش دادم گفت کم خونی شدید داری کمبود روی داری فقر اهنم داری

دیگ همون قرص و امپول رو استفاده کن آمپول رو از دکتر بپرس ک زیاده روی نکرده باشی  برا من بیشتر اونا نجاتم دادن و شیره انگوروخرما

صبح ناشتا میخوردم با اب قاطی میکردم هم بدمزه بود هم اشتهامو کور کرد

ن خودت درس کن خوشمزه تر میشه عزیزم اصن خاستی پودرشم نکن تفت بده اصن با صبونه یا بعدش بریز تو مشتت بخور. چای هم ممنوعه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ همون قرص و امپول رو استفاده کن آمپول رو از دکتر بپرس ک زیاده روی نکرده باشی  برا من بیشتر ا ...

من بیشتر میخام وزنم اضافه شه ی مدته درگیر کارم وزنم از ۵۵ اومده ۴۵ قدمم ١۶۵ خیلییی زشت شدم خیلییی

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
ن خودت درس کن خوشمزه تر میشه عزیزم اصن خاستی پودرشم نکن تفت بده اصن با صبونه یا بعدش بریز تو مشتت بخ ...

چایو کم کم دارم ترک میکنم 

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
چایو کم کم دارم ترک میکنم  

کم کم ن کلا بذا کنار خو آبجوش بخور فرض کن چایه خخ. قرص رو هم شبا بخور بخواب تا دو ساعت قبلشم غذا و لبنیات نخور ک تا صبح جذب شه. من خوردم 42 بودم 53ک2 شدم. چاق میکنه. ویتامین د هم بخور فکر کنم اینم کمبودشو داشته باشی! نداشته باشیم همه خانوما ماهی یکی باید بخوردن ولی بار اول هفته ای یکی میخوردن

کم کم ن کلا بذا کنار خو آبجوش بخور فرض کن چایه خخ. قرص رو هم شبا بخور بخواب تا دو ساعت قبلشم غذا و ل ...

من یک ساعت قبل از غذا میخورم یعنی اشتباهه؟؟