2777
2789
عنوان

قرص زینک پلاس مصرف کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 36 پست
من زینک واسه ریزش موخوردم..یعنی واسه افزایش وزنم میشه؟

خیلیا میگن کمبود ویتامینا رو جبران میکنه اشتها زیاد میشه افزایش وزن بدون بازگشت داره

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدفه ک اثر نمیکنه خو باید ادامه بدی دکتر گفته روزی 2تا؟

ن دکتر نرفتم همینجوری دارم میخورم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

[QUOTE=150726931]باید 1دونه بخوری من اینجوری شنیدم یموقه ضرر نکنه[/QUOT

من گفتم دوتا بخورم بیشتر تاثیر کنه

ن روزی یدونم اثر میکنه بلاخره هرچیزی ضرر خودشو داره روزانه همون مقدار کافیه

الان ۴ روزه دارم مبخورم هیچ اثری نکرده

میخام دیگه روزی ی دونه بخورم 

الان ۴ روزه دارم مبخورم هیچ اثری نکرده میخام دیگه روزی ی دونه بخورم 

آخه چ زود میخوای اثر کنه برا فقر آهن 6ماه باید قرص خورد تا کامل رفع شه معدتو داغون نکن روزی یکی خوبه ادمه بده 

آخه چ زود میخوای اثر کنه برا فقر آهن 6ماه باید قرص خورد تا کامل رفع شه معدتو داغون نکن روزی یکی خوبه ...

جدی ۶ ماه رمان میبره؟؟من خیلیی کمبود اهن خون و روی دارم 

جدی ۶ ماه رمان میبره؟؟من خیلیی کمبود اهن خون و روی دارم 

آره چون منم فقر آهن داشتم. ففول بخور هفته ای یدونه نوروبیون بزن. صبح ها 3شیره بخور. میگن هر8ساعت 1قاشق.عدسی و سویق عدس هم خوبه. برا من اینجوری بالا اومد آهنم

آره چون منم فقر آهن داشتم. ففول بخور هفته ای یدونه نوروبیون بزن. صبح ها 3شیره بخور. میگن هر8ساعت 1قا ...

اینایی ک گفتی بجز اون اخریا چین؟؟قرصن؟؟سویق ی مدت خوردم اشتهامو کور کرد

ففول قرص آهنه خارجیه خوبه. نوروبیون هم ویتامینای گروه ب هستش خونسازه. دکتر رفتی؟ فقر آهن داری یا کم خونی؟ 

مگ چقد در روز میخوردی سویق رو. من خودم درس کردم خوشمزه بود بیرونیا یطوریه. روزی یکی دوقاشق بخور. یا خیس کن یروز بمونه بعد تفت بده خوشمزه میشه عین تنقلات میخوری

ففول قرص آهنه خارجیه خوبه. نوروبیون هم ویتامینای گروه ب هستش خونسازه. دکتر رفتی؟ فقر آهن داری یا کم ...

اره رفتم ازمایش دادم گفت کم خونی شدید داری کمبود روی داری فقر اهنم داری

مگ چقد در روز میخوردی سویق رو. من خودم درس کردم خوشمزه بود بیرونیا یطوریه. روزی یکی دوقاشق بخور. یا ...

صبح ناشتا میخوردم با اب قاطی میکردم هم بدمزه بود هم اشتهامو کور کرد