خودم قایمکی ندارم پول میریزه به کارتم ولی اگرم بخوام قایم کنم در حد ۳۰۰ یا۴۰۰ تو کشوی کمدکه اونم اصلا سراغ دراور من نمیره بعدم خودش میدونه پول پس انداز میکنم از پنهون کاری زن وشوهر متنفرم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دلم میخواد پس اندازکنم یه حایی شوهرم گیر کرد یه دفه بهش بدم خوشحال بشه
من کف دراور با چسب میچسبونم یا کف میز تلویزیون حخخخ
دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
ووای دمتون گرم بچه ها من هر چقد دستم باشه یکجا خرج میکنم اصلا نمتونم پس انداز کنم البته خانه دار هستم و خود شوهرم ی مبلغ خیلی کمی بهم میده ک وافعا پس اندازی نیس
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
کشوی دراور ، کف کشو روزنامه پهن کردم که تمیز بمونه ، زیر اون روزنامه،😅😅😅
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
کارت بانکی دارم ت اونه..یواشکی هم نیست..میدونه پول دارم و از پولای من هیچ ربطی ب اون نداره چون پولای منه😐
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟