2777
2789
عنوان

خانما شما پول های یواشکی و پس اندازتونو کجا قایم میکنین، من هر .

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 88 پست
این تاپیک واقعا واسم مفید بوده گرچه خیلیا قبولش ندارن اما‌من ک تقریبا نزدیک ۶ ساله متاهلم اوایل میگف ...

من یک ساله سر خونه زندگیمم خیلی از شوهرم پول میگیرم ینی طوری ک‌حساب کتابشو‌نداره چقد دارم اون برای من خیلی دست و‌دلبازه ولی برای خودش اصن دل خرج نداره ینی فقط من بخرم منم همیشه جم‌ می‌کنم برای اون می‌خرم ب حدی خوشحال میشه ک هرجا میشینه میگ فاطمه برام خریده درصورتی ک هزار برابر اونم برای من خرید میکنه الان یک ساله برای من چن تا گوشی عوض کرده ۱۶تومن برای من‌گوشی خریده ولی خودش ی گوشی داغون داره چن ساله حالا میخوام برای تولدش براش از پولای خودش گوشی بخرم قاعدتا پرواز میکنه😂😂😂بعضی وقتا پنهان کاری قشنگ اگ‌ب نفع زندگی باشه

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی،قوطی رب رو مگه شما تو فریزرمیزارین؟؟؟

من رب مامانم برام درست میکنه متاسفانه قوطی ندارم ب خاطر همین برنامه کلا کنسل😂😂😂

من یک ساله سر خونه زندگیمم خیلی از شوهرم پول میگیرم ینی طوری ک‌حساب کتابشو‌نداره چقد دارم اون برای م ...

آفرین منم واسه همچین کارایی میخوام جمع کنم نه که پنهان کنم واسه خودم،وگرنه شوهرم به من بیشتر اهمیت میده تا خودش

طلا و سکه چی؟؟؟

تابستونا بزارین توی بوت و چکمه هاتون جاش امنه.کیف عروسیتون که دیگه استفاده نمیکنین البته اونم بزارید مثلا توی کمد دیواری یه جایی که زیاد دم دست نباشه.یا یه گلدون بردارید تو خاکش چال کنین یه گل الکی هم توش بکارین که تابلو نشه

آفرین منم واسه همچین کارایی میخوام جمع کنم نه که پنهان کنم واسه خودم،وگرنه شوهرم به من بیشتر اهمیت م ...

اره دیگ  من اصن برای آینده نمیگم چون هم باعث میشه این حس ب شوهر منتقل بشه ‌ک پول برای نگرانی آینده اس و ی جاهایی حس بدی داشته باشه 

هم اینک آدم خودش حس بدی پیدا میکنه من خودم فقط و فقط جم می‌کنم ک سوپرابزش کنم همیشه 🤪😂

من یک ساله سر خونه زندگیمم خیلی از شوهرم پول میگیرم ینی طوری ک‌حساب کتابشو‌نداره چقد دارم اون برای م ...

دقیقا شوهرم منم نزدیک سه ساله واسه من خیلی خرج میکنه اما واسه خودش اصلا ،اگه بهش بگم میگه من کلی لباس دارم درصورتی ک حتی یادم نیس اخرین بار چندسال پیش لباس خریده خلاصه راضی اش کردم بریم خرید واسه سه تامون. ک تصمیم گرفتیم انشالله ماشین بخریم و شوهرمم گواهینامه بگیره ک خیلی هزینه اش بالاست ،انشالله ماشین وگواهینامه جور شه منم دوباره بسم الله بگم واسه پس انداز مخفی 😀😍ک حداقل سالگرد ازدواج و.تولد پول دستم باشه ک واسش چیزی بگیرم ♥️

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

آره واقعا منم پولایی که جمع کرده بودم اولش میخواستم طلا بخرم که قسمت نشد بعدش خیلی به دلم بود مبل بخرم و مبلهای قدیمم و عوض کنم شوهرم میگفت پول ندارم دو تومن بیشتر دستم نیست منم پنج تومن دادم بهش خیلی خوشحال شد از اون موقع میگه پول جمع کنیم خوبه 

دقیقا شوهرم منم نزدیک سه ساله واسه من خیلی خرج میکنه اما واسه خودش اصلا ،اگه بهش بگم میگه من کلی لبا ...

عزیزممممم انشالله با دل خوشش وتن سلامتتتت❤️❤️❤️💋💋💋💋

آره واقعا منم پولایی که جمع کرده بودم اولش میخواستم طلا بخرم که قسمت نشد بعدش خیلی به دلم بود مبل بخ ...

اره هم واسه زن هم مرد خیلییی خوشاینده😍