این تاپیک واقعا واسم مفید بوده گرچه خیلیا قبولش ندارن امامن ک تقریبا نزدیک ۶ ساله متاهلم اوایل میگف ...
من یک ساله سر خونه زندگیمم خیلی از شوهرم پول میگیرم ینی طوری کحساب کتابشونداره چقد دارم اون برای من خیلی دست ودلبازه ولی برای خودش اصن دل خرج نداره ینی فقط من بخرم منم همیشه جم میکنم برای اون میخرم ب حدی خوشحال میشه ک هرجا میشینه میگ فاطمه برام خریده درصورتی ک هزار برابر اونم برای من خرید میکنه الان یک ساله برای من چن تا گوشی عوض کرده ۱۶تومن برای منگوشی خریده ولی خودش ی گوشی داغون داره چن ساله حالا میخوام برای تولدش براش از پولای خودش گوشی بخرم قاعدتا پرواز میکنه😂😂😂بعضی وقتا پنهان کاری قشنگ اگب نفع زندگی باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تابستونا بزارین توی بوت و چکمه هاتون جاش امنه.کیف عروسیتون که دیگه استفاده نمیکنین البته اونم بزارید مثلا توی کمد دیواری یه جایی که زیاد دم دست نباشه.یا یه گلدون بردارید تو خاکش چال کنین یه گل الکی هم توش بکارین که تابلو نشه
من یک ساله سر خونه زندگیمم خیلی از شوهرم پول میگیرم ینی طوری کحساب کتابشونداره چقد دارم اون برای م ...
آره واقعا منم پولایی که جمع کرده بودم اولش میخواستم طلا بخرم که قسمت نشد بعدش خیلی به دلم بود مبل بخرم و مبلهای قدیمم و عوض کنم شوهرم میگفت پول ندارم دو تومن بیشتر دستم نیست منم پنج تومن دادم بهش خیلی خوشحال شد از اون موقع میگه پول جمع کنیم خوبه