2777
2789
عنوان

خانما شما پول های یواشکی و پس اندازتونو کجا قایم میکنین، من هر .

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 88 پست
زیپ بالشت خوبه

کف کیف ات رو ک یه پارچه ساتن نازکه از یک گوشه اش پاره کن پولاتو بزار و بدوزش ولی پولاتو صاف بزار ک اگه دست تو کیفت کنه وخالی باشه اصلا متوجه نشه.

مثلا الان تابستون‌توی جیب کافشن یا شلوار زمستونی بزاربعد هم که  لباسای زمستونی فعلا بدرد نمیخوره ومیزاریش کنار.وموقع زمستون هم برعکس..

یا یکی از لباس هایی گ همیشه ته کمدته و استفاده خاصی ازش نداری از داخل یه جیب مخفی واسش بدوز.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
وااای پوآرو خخخخ

ی جا ها ک عقل جن واقعا نمیرسه مثلا ویترین خونه طرح داره زیر اون طرح با چسب پنج سانتی میچسبونم وقتی اون مبلغی ک میخام شد واریزش میکنم تو حساب

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ووای دمتون گرم بچه ها من هر چقد دستم باشه یکجا خرج میکنم اصلا نمتونم پس انداز کنم البته خانه دار هست ...

خانمی ازمن ب شما نصیحت بیشتر ازهرکسی واسه خانم های خونه دار مثل من وشما واقعا واجبه که چندقرونی دستمون باشه هرچقدر کم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
نمیدونم چراخندم گرفت ببخشید اسی خودم قایمکی ندارم پول میریزه به کارتم ولی اگرم بخوام قایم کنم در حد ...

نه منم پنهون کاری ندارم،یه پولایی در حد همین نهایت یه تومن،میخوام پس اندازباشه تو خونه یه موقع لازم داست بدم خوشحال بشه

جا زیاده برای پول نکهداشتن 

ولی من هیچ جوره نمیتونم پول جم کنم برا همین رفتمم تو بورس  اونجا پس انداز میکنم 

الان دیگه خسیس هم شدم جمع میکنم میریزم تو حساب بورس 😆😆😆😆

من پول یواشکی ندارم      

من همسرم زیاد پیش میاد میرن سفر چند روز نیستن ،کارت برام میذارن . چون مجبورم به پسر همسایه مون بگم برامون خریدای جزیی مثل نون رو بخره واسه همین پول در حد ۴۰-۵۰ همیشه دم دست دارم برای این مخارج چون نمیشه کارت بدم دستش

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)