2777
2789
سلام دوستان میخاستم از مامان هایی که سیسمونی تهیه کردن بپرسم که چه وسایلی در سیسمونی غیرلازم هست و استفاده نمیشه و اگه نخریم هم اتفاقی نمی افته لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید خدا خیرتون بده
خدایا بخاطر داده ها و نداده هایت شکر❤️
ببین خیلی بستگی به روش زندگی خودت داره. یکی کالسکه به کارش نمیاد از آغوشی بیشتر استفاده می کنه یکی دیگه هر روز کالسکه عصای دستشه! یکی با کریر حال می کنه یکی با ساک حمل
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی لای لای زیاد استفاده نمی شه در حد 2 -3 ماه اگرم می خواین بخرین ایرانی بخرین که گرون نباشه شیشه 2 تا بگرید یک پیرکس و یک طلقی و پستونک هم یکی کافیه چون مشخص نیست بچه پستونک بخوره یا نه
سایت نی نی کوپول ( فروشگاه بزرگ سیسمونی نوزاد و وسایل کودک ) http://www.ninicopol.ir/index.php