2777
2789
عنوان

بهم بگین چیکارکنم😟

96 بازدید | 14 پست

سلام

من ۱۷ سالمه ولی خیلی تنهام دیگه هیچ حوصله و انگیزه ای واسم نمونده که واسه کنکور بخونم دلم یه همدمی یکی که واسش مهم باشم ینی عشق میخوام.الان بیشتر دوستام عشق دارن ولی من خیلی تنهام و این موضوع اذیتم میکنه. به نظرتون چیکارکنم؟ 😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر دوستات از نعمت عقل بی بهره هستن و به جای تلاش برای ساختن اینده ، دلشون خوشه به حرف زدن و قرار گذاشتن با پسر بچه هایی که هنوز نون خور باباشون هستن. وقت واسه دوست پسر داشتن زیاده...نگران نباش ، پسرها نه تموم میشن نه جایی میرن 

بچسب به درست

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
اگه عاشق کسی بودم اسمش هوس زودگذر بود نه تنهابودن

خوب الان وقت فکر کردن به این چیزا نیست ...دوستاتت هم دارن اشتباه میکنن ...بشین درستو یخون و برو دانشگاه خوب و شاغل شو ..زبان انگلیسی یا فرانسه یاد بگیر ...آینده ت برات مهم نیست؟؟؟،

باووور کن وقتی بشی ۲۵ ۲۶ خیلی دیر میشه ..میگی کاش برگردم به ۱۶ ۱۷ سالگی

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

بعدشم وقتی الان دلت عشق میخواد یعنی هوس زود گذر ...الان وقت فکر کردن به این چیزا نیست 

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
بیشتر دوستات از نعمت عقل بی بهره هستن و به جای تلاش برای ساختن اینده ، دلشون خوشه به حرف زدن و قرار ...

چقدر امضات بحاله🤣😂🤣یاد شوهرم افتادم 

فدات ....چه جوری یاد همسرت افتادی ؟

نشی گل ....همین که مثالو میگن بعضیا بوی قورمه سبزس میدن🤣🤣🤣😁😁😁....

ای جان ... خدا برای هم حفظتون کنه ❤❤❤💖💖

همچنین شما 😊😊😊😍😘😘😘عشقتون پایدار ...واقعا دمت گرم امضات عالیه 😎😎😎😎