2777
2789
عنوان

مامانایی که خودتون شیر میدین به بچه هاتون تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 55 پست
نه عزیزم گرسنه نمیشه عادت مغزه مگه ما تو خواب گرسنه هستیم؟ خیر .اگه منظورت اینه معده بچه کوچیکه زود ...

من شب بهش شیرخشک میدم میخوابه دوباره بیدارمیشه الکی نمیدونم چرااصلاگشنه نیست چون شکمش از شیرزیادتومعدش صدای آب میده ولی نمیدونم چیکارکنم خستم کرده هی میخوابه دوباره بیدارمیشه گریه میکنه ازساعت ده میخوابونمش تاساعت دویاسه هی میخوابه هی بیدارمیشه اسیرم کرده شمامیگیدچیکارکنم؟

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
بله همینطور من بچمو از شیر گرفتم هم ب غذا خوردن افتاد هم خودم اسایس گرفتم بعد ۱۵ ماه البته ب کسی توص ...

عزیزم دخترمنم 18ماهشه وشدیدا بدغذا بنظرت ازشیربگیرمش؟اطرافیان میگن ازشیربگسرش ولی خودم فک میکنم زوده

شما15ماهگی ازشیرگرفتی نینیتونو؟

ببخشید سوالام زیادشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه اولم شیرخشک خورد و بعد ۵ ماهگی خوابش خیلی خوب بود ولی پسر دومم اصلا شیرخشک نمیخوره 😔

ربطی به این نداره من دخترم شب بیداری داشت زیاد ولی پسرم به زور بیدارش می کنم تا شیر بخوره دخترم رفلاکس ودل درد  داشت همیشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

طبق تجربه اهالی شوهر میکن شب رو شیشه بده از 6ماهگی دیگه نده کلا شیر شب رو چون غذای کمکی باید بدی

آره این فکر خیلی خوبیه ولی پسرم شیشه نمیگیره😑

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
عزیزم دخترمنم 18ماهشه وشدیدا بدغذا بنظرت ازشیربگیرمش؟اطرافیان میگن ازشیربگسرش ولی خودم فک میکنم زوده ...

قانون شیر دادن به دخترا هم همین حدوداست ۲۰ ماه کم کم شیرو از سرش بگیر ببیت کدوم غذا بیشتر دوست داره براش مقویش بکن با کره وتخم مرغ وسیفی جات  وحبوبات 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه صد بار از کجا اوردن.دو سه بار بیدار میشه بعدشم از شیر خشک که بهتره بری ابگرم و بریزش شیشه درست کن ...

پسر من دو ماهشه هر دو ساعت یا یک ساعت بیدار میشه خیلی خسته شدم آخه یه پسر ۲۰ ماهه هم دارم

پسر من دو ماهشه هر دو ساعت یا یک ساعت بیدار میشه خیلی خسته شدم آخه یه پسر ۲۰ ماهه هم دارم

اره سخته اوایل بیشتر بیدار میشن دیگه تا موقعی که غذا کمکی شروع کنی باید تحمل کنی اما غذا کمکی رو شروع کرد شب بهش غذا بده دیگه تا صبح بیدار نمیشه یا کمتر یکبار بیدار بشه

من شب بهش شیرخشک میدم میخوابه دوباره بیدارمیشه الکی نمیدونم چرااصلاگشنه نیست چون شکمش از شیرزیادتومع ...

مثه پسر من. بچه شما چند وقتشه؟

ممنون که دلسوزی🌹 من خیلی رو بچه م حساسیت دارم و دلم نمیخواد دندونش خراب شه.سعی خودمو میکنم دوباره ...

عزیزم دکتر ظریفی خیلی راجع به این موضوع میگه تو اینستا 

روانشناسی کودک
اره سخته اوایل بیشتر بیدار میشن دیگه تا موقعی که غذا کمکی شروع کنی باید تحمل کنی اما غذا کمکی رو شرو ...

ان شاالله که اینطور بشه دوستم برام دعا کن 

پنج ماهشه ازموقعی ک بدنیااومده تاالان شبا موقع خواب منوروانی میکنه تایکم بخوابه 

وای یا خدا من همش میگم ۴ ماهگی درست میشه😁 غذا کمکی میدی؟

من شب بهش شیرخشک میدم میخوابه دوباره بیدارمیشه الکی نمیدونم چرااصلاگشنه نیست چون شکمش از شیرزیادتومع ...

به خاطر شیر زیاده شب بدن به سختی هضم میکنه کبد اسیب میبینه. نده پستونک بزار دهنش بزار عادت کنه با قاشق اب بده

روانشناسی کودک