مامانا من میبینم که اکثرا بچه هایی که شیر مادر میخورن خیلی وابسته هستن و خواب شبشون خیلی بده و تا صبح صد بار بیدار میشن و این تا دو سالگیشون ادامه داره خب خیلی سخته که...آیا همه بچه هایی که شیر مادر میخورن بدخوابن؟؟
خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.
من بچه اولم شیرخشک خورد و بعد ۵ ماهگی خوابش خیلی خوب بود ولی پسر دومم اصلا شیرخشک نمیخوره 😔
ربطی به این نداره من دخترم شب بیداری داشت زیاد ولی پسرم به زور بیدارش می کنم تا شیر بخوره دخترم رفلاکس ودل درد داشت همیشه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
قانون شیر دادن به دخترا هم همین حدوداست ۲۰ ماه کم کم شیرو از سرش بگیر ببیت کدوم غذا بیشتر دوست داره براش مقویش بکن با کره وتخم مرغ وسیفی جات وحبوبات
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
پسر من دو ماهشه هر دو ساعت یا یک ساعت بیدار میشه خیلی خسته شدم آخه یه پسر ۲۰ ماهه هم دارم
اره سخته اوایل بیشتر بیدار میشن دیگه تا موقعی که غذا کمکی شروع کنی باید تحمل کنی اما غذا کمکی رو شروع کرد شب بهش غذا بده دیگه تا صبح بیدار نمیشه یا کمتر یکبار بیدار بشه