2777
2789

مامانا من میبینم که اکثرا بچه هایی که شیر مادر میخورن خیلی وابسته هستن و خواب شبشون خیلی بده و تا صبح صد بار بیدار میشن و این تا دو سالگیشون ادامه داره خب خیلی سخته که...آیا همه بچه هایی که شیر مادر میخورن بدخوابن؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

بله همینطور من بچمو از شیر گرفتم هم ب غذا خوردن افتاد هم خودم اسایس گرفتم بعد ۱۵ ماه البته ب کسی توصیه نمیکنم هرکی خودش میدونه

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه اولم شیرخشک خورد و بعد ۵ ماهگی خوابش خیلی خوب بود ولی پسر دومم اصلا شیرخشک نمیخوره 😔

من یادمه دوقولوهای دایم شیر خشکی بودن تاصبح بیدار میشدن بدتر بدخواب میشد واسشون شیرخشک تازه درست میکرد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

شما باید شیر شب بچتو قطع کنی این و یه میلیون باز تو نینی سایت گفتم😭😭😭 خواهشا دکتر ظریفی فوق تخصص کودکان و تو اینستا دنبال کنید و ببینید چقدر شیر شب عوارض داره. از جمله بد خوابی بد قلقی بی اشتهایی نسبت به غذا لاغر و ضعیفی رفلاکس پنهان و یا شدید. کم خوابی مادر پوسیدگی دندان های شیری و نابودی ریشه دندان های اصلی

روانشناسی کودک
شما باید شیر شب بچتو قطع کنی این و یه میلیون باز تو نینی سایت گفتم😭😭😭 خواهشا دکتر ظریفی فوق تخصص ...

از ۶ماهگی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

طبق تجربه اهالی شوهر میکن شب رو شیشه بده از 6ماهگی دیگه نده کلا شیر شب رو چون غذای کمکی باید بدی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه اصلا اینجوری نیست بچه من شب ک میخورد میخوابید دیگ تا صبح بیدار نمیشد

چه عالی از چند ماهگی اینجوری بود؟