2777
2789
عنوان

بی فکری مادرشوهرم

848 بازدید | 59 پست

خانومای باسیاست راهنمایی کنید توروخدا ما خودمون تهرانیم خانواده هامون شهرستان بعد چندمدت یبار من میام میمونم چندروز بعد شوهرم میاد دنبالم میریم بعد شوهرم مرخصی نداره دوروزمیمونه میریم حالا تواین دوروز مادرشوهرم هرچی توخونش تموم شده سفارش میده گوشت مرغ چای گردو هرچی نداشته باشه بعد مابرمیگردیم تهران نصف ماه نشده پول نداریم چرا چون خرج شده خونه مادرش 

99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد...... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

‌‌‌پسرم دوسالشه خواهرشورم بهش هیچی نداده حالا شوهرمن راه براه برا دختر خواهرش وسیله میخره پول میده اون بچه انقد سیاست داره ک باورنمیکنین بهشم میگم دعوا راه میندازه میگ خسیسی من عقدکردم خداشاهده یه کادوندیدم دوسال بعد براجاریم همشون یه النگو خریدن سراونم باشوهرم دعوام شد حقو بمن نداد

الانم ماشهرستانیم چندروزدیگ میاد دنبال منوپسرم ازالان دارم حرص میخورم دوباره میخاد یه عالمه خرج کنه درحالیک من رفتم باید پردمو عوض کنم چندتا کارخونه دارم ولی میاد اینجا خرج میکنه اونجا میخاد بمن بگه ندارم

اینم بگم شوهرم کلا مردخوبیه یک بدیش اینه که میبینه ک خانوادش براما ارزش نمیذارن نمیبینه هی بدترمیکنه یکی ام محبت کلامی نداره وقتی ام ک شهرستان خونه مادرشیم بامن بدتر سردمیشه

خب شوهرت بگه ندارم  مشکل از شوهرته

منم میگم دعواداریم قبول نداره میگ توخسیسی تو فتنه ای میخایی جدام کنی ازخانوادم

قبل از اومدن جیب شوهرتو خالی کن و بعد برو.

مثل مادرش تو هم خونتو پر کن و برو که وقتی میاد دنبالت دیگه پول نداشته باشه.

بقیه وقتا هم بدون اینکه حرف کسی را پیش بکشی توقعت را زیاد کن... همونقدر که از خانوادش توقع داری از خودش هم داشته باش

قبل اومدنت به شهرستان به بهانه های مختلف پولارو خرج کن مقدار کمی بذا بمونه مادرشه باید خرجش کنه ولی ...

اخه میاد مارو میذاره خرج میکنه میره بعد میاد دنبالمون بعد دوهفته دوباره خرج میکنه