2777
2789
عنوان

مجرب ترین ختم ها😍

965 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها خوبین؟

چند وقته میخوام یه ختم بگیرم برا حاجت رواییم که همه جور ختم انجام دادم ولی نشده، میخوام این بار ختم بی بی سه شنبه رو انجام بدم!

کسی انجام داده میدونه درستش چجوریه 😊

یا هر تجربه ای دیگه ای که دارین بگین❤️❤️

میشه یه صلوات مهمونم کنین❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راجب بی بی سه شنبه شنیدم که اصلا سندیت نداره بجاش سفره صلوات بگیر خیلی مجربه

سفره صلوات حضرت زهرا (س) رو هم روز تولدشون با نذر آش گرفتم

من راجب بی بی سه شنبه شنیدم که اصلا سندیت نداره بجاش سفره صلوات بگیر خیلی مجربه

ولی میگن خیلی ها حاجت روا شدن 🧐

طریقه درستشو شما بلدین؟؟

یه نفر دیگه رو واسطه قرار بده بین خودت و خدا...برا اون نذر کن..مثلا یه امام یا یه شهید...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
یه نفر دیگه رو واسطه قرار بده بین خودت و خدا...برا اون نذر کن..مثلا یه امام یا یه شهید...

این کارو هم انجام دادم😢😭 

اصلا مثل اینکه خدا منو نمیبینه از گناه هم دوری میکنم نمازامو سعی میکنم درست بخونم ولی بازم نمیشه که نمیشه😭😭

ولی میگن خیلی ها حاجت روا شدن 🧐 طریقه درستشو شما بلدین؟؟

نه عزیزم بلد نیستم خیلیا رد کردن ختم بی بی سه شنبه رو

چله بسم الله الرحمن الرحیم گرفتی؟؟یا روزه روز اول محرم؟؟۱۲۰۰۰یاعلی؟؟۱۲۴۰۰۰صلوات؟؟حدیث کسا؟؟

میگم اگه ختم انجام دادی و نشد..شاید حکمت خدا نبوده..یه مدت صبر کن. به نظرم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

ب امام زمان رو انداختی؟؟؟ 1400 تا صلوات برا سلامتی و ظهور امام زمان بفرس و ازش بخواه برات دعا کنه بگو یا صاحب الزمان ادرکنی 

خیلی مهربونه شک نکن

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
نه عزیزم بلد نیستم خیلیا رد کردن ختم بی بی سه شنبه رو چله بسم الله الرحمن الرحیم گرفتی؟؟یا روزه روز ...

فدای سرت مهربون❤️

آره چله بسم الله الرحمن الرحیم گرفتم ولی نشد بازم میخوام بگیرم

ختم دوازده هزار یا علی رو هم انجام دادم😢 

۱۲۴ هزار صلوات رو هم انجام دادم😭

حدیث کسا رو هم خوندم😭😭😭😭

خدا منو اصلا دوست نداره نمیدونم یه جای کار میلنگه😢😢

روزه اول ماه محرم چجوریه؟؟

میگم اگه ختم انجام دادی و نشد..شاید حکمت خدا نبوده..یه مدت صبر کن. به نظرم

منم همین فکرو میکردم چند مدتی دیگه اصلا ختم نگرفتم الان بازم تو ذهنمه میخوام بازم دعا کنم شاید خدا حاجتمو بده