2777
2789
عنوان

مجرب ترین ختم ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 39 پست
فدای سرت مهربون❤️ آره چله بسم الله الرحمن الرحیم گرفتم ولی نشد بازم میخوام بگیرم ختم دوازده هزار ی ...

عزیزم باورت میشه منم مث توام😢😢😢دقیقا چندساله که دارم انجام میدم خیلیجاهاناامید شدم ولی باز شروع کردم هبییییی😪😪😪😪نمیدونم مشکل از کجاست

نگا عزیزم روز اول ماه محرم روزه بگیر و هدیه کن به یه امامی که بهشون ارادت داری بعد تاسال بعد محرم حاجتتو میگیری

قسم میخورم من و ابجیم پارسال باهم گرفتیم من هدیه کردم به حضرت ابوالفضل و ابجیم هدیه کرد به امام جواد ابجیم حاجتشو گرفته امسال 😍😍ولی من نه😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باورت میشه منم مث توام😢😢😢دقیقا چندساله که دارم انجام میدم خیلیجاهاناامید شدم ولی باز شروع ک ...

مال منم همینطوره دیگه واقعا موندم چیکار کنم😢😭😭

ان شاالله اول این محرم روزه میگیرم به نیت حاجت رواییم منم چند ساله همش دارم دعا میکنم ولی اصلا خبری از حاجت رواییم نیست😭 

ان شاالله این محرم هردوتامون حاجت روا بشیم به حق امام حسین (ع)

میشه یه صلوات مهمونم کنین❤️🌹
ب امام زمان رو انداختی؟؟؟ 1400 تا صلوات برا سلامتی و ظهور امام زمان بفرس و ازش بخواه برات دعا کنه بگ ...

صلوات نذر ایشون کردم ولی حاجت روا نشدم😭

ان شاالله بازم بهشون متوسل میشم 😢

التماس دعا

منم همین فکرو میکردم چند مدتی دیگه اصلا ختم نگرفتم الان بازم تو ذهنمه میخوام بازم دعا کنم شاید ...

انشالله به حق امام حسین به هر چی تو دلته برسی...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

سلام 🌺☘️

عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3833804&slug=دعاها-و-ذکرهایی-که-شخصا-برای-حاجت-روایی-استفاده-میکنم-و-نتیجه-گرفته-ام&postId=145226531

اگه دوست داشتی یه نگاهی بکن کلا ۱۰ صفحه س دوستان هم لطف کردن و تجربیات خودشون رو نوشتن و تبادل نظر کردن  اگه دوس داشتی به نگاهی بکن

البته چندتا تاپیک دعای دیگه هم دارم

ولی ببین  به اصطلاح با کدومش بیشتر حال میکنی ، از طریق کدومش بهتر میتونی با خدا ارتباط برقرار کنی  کدومش برات قابل فهم تره  همونو انجام بده

انشالله گره از مشکلت باز بشه 🍀🍀🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
سلام 🌺☘️ عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش https:// ...

خیلی ممنونم عزیزدلم ❤️

منم نیاز به یه همچین تاپیکی داشتم😍😍

🌺🌺🌺

عزیزم باورت میشه منم مث توام😢😢😢دقیقا چندساله که دارم انجام میدم خیلیجاهاناامید شدم ولی باز شروع ک ...

این روزه اول محرم رو کسی هم که تا حالا روزه نگرفته و کلی فضای روزه به گردنشه می تونه بگیره ؟

زندگی زیبا دوستت دارم ...