2777
2789
عنوان

اقدام و پریودی با خونریزی خیلی کم

729 بازدید | 5 پست

خواهرای عزیز به راهنماییتون نیاز دارم.

یکی دو  روز قبل پریودی رابطه بدون جلوگیری داشتم. سر تایم خودم پریود شدم ولی من که همیییشه ۷ روزه هست و ۳ روز اول خیلی خونریزی دارم، اینبار انگار نه انگار که دو روز اولمه. خیلی زیاد خونریزیم کم شده.

میترسم. به اون رابطه ربط داره یا مسئله دیگه ای امکان داره باشه؟

فکر نمیکنم مشکلی باشه. چون دو روز قبل پریودم خبری از تخمک نیست. خونریزی لانه گزینی هم دو روز بعد رابطه نیست پس خیالت راحت

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
فکر نمیکنم مشکلی باشه. چون دو روز قبل پریودم خبری از تخمک نیست. خونریزی لانه گزینی هم دو روز بعد راب ...

از بارداری نمیترسم. میگم مشکل زنانه مثل کیست و اینا نداشته باشم. اخه سابقه نداشته دو روز اول انقدر خونریزیم کم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بارداری نمیترسم. میگم مشکل زنانه مثل کیست و اینا نداشته باشم. اخه سابقه نداشته دو روز اول انقدر خ ...

نه تا سه دوره مشکلات پریودی ایراذی نداره بعد اون اگر ادامه داشت باید پیگیری بشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید