2777
2789
عنوان

دکتر عباس افلاطونیان یزد برا آی ویاف

| مشاهده متن کامل بحث + 20522 بازدید | 37 پست
اره میدونم یزد دکتراش خوبه دلم میخواد برم پیش افلاطونیان آی وی اف کنم دیگ تیر اخرمو میخام تو‌تاریکی ...

همیشه وقتی جواب میگیری ک دلشکسته تر وخسته ترازهمیشه ای...امیدتو ازدست نده...اگه بهت دارو داد برا۳ماه یا دوباره ای یو ای...مخالفت نکن انشاا..ک قبل ای وی اف جواب میگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه وقتی جواب میگیری ک دلشکسته تر وخسته ترازهمیشه ای...امیدتو ازدست نده...اگه بهت دارو داد برا۳ماه ...

نمیدونم والا فک نکنم همسرم برا آیو آی بارسوم موافقت کنه اونم میگه دیگ میخام آی وی اف کنیم و‌تموم بشه بره تیر اخرمون بزنیم ...گفتم اگر ای وی افم نگرف دیه مطمئن میشم خدا نمیخاد منو بچه بده 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
چند وقت از ای یو ای گذشته الان؟

همین ماه ایوای دوم‌کردم ک  شنبه پریود شدم ..راستشو بخای از امید داشتن خسته شدم ک بعد با جواب نگرفتن دست از پا درازتر برگردم ترجیح میدم همون امید نداشته باشم ک بعدش دلم بشکنه 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
نمیدونم والا فک نکنم همسرم برا آیو آی بارسوم موافقت کنه اونم میگه دیگ میخام آی وی اف کنیم و‌تموم بشه ...

حرفتون اصلاااا درست نییییست...خیلیا ای وی اف کردن نگرفته ولی طبیعی باردارشدن...خیلیا بابزرگترین مشکل با ای یو ای ساده ک هیچ امیدی نبوده مادرشدن..ای وی اف سخته..وخیلی فشار میاد بهت ...همسرت ک ن درهرصورت راحته..بزار طبق علم خودش پیش بره ومطمئن باش مادر میشی

حرفتون اصلاااا درست نییییست...خیلیا ای وی اف کردن نگرفته ولی طبیعی باردارشدن...خیلیا بابزرگترین مشکل ...

مرسی از راهنماییت ان شالله

همین ماه ایوای دوم‌کردم ک  شنبه پریود شدم ..راستشو بخای از امید داشتن خسته شدم ک بعد با جواب نگ ...

خب میدونی ک الان ۳ماه باید استراحت کنه بدنت ودوباره دارو بگیری؟برو کاراتو بکن سر فرصت بیا..چون الان ای وی اف یا ای یو ای نمیکنه...این دردیم ک داری چون تخمدان هات حساس شده وبخاطر دارو ها تحریک شده وورم کرده...۲۰روز دیگه خوب میشه

خب میدونی ک الان ۳ماه باید استراحت کنه بدنت ودوباره دارو بگیری؟برو کاراتو بکن سر فرصت بیا..چون الان ...

ان شالللههه ....میرم پیشش ویزیتم کنه ک دیگ خیالم راحت بشه ..دیگ هرچی گفت گوش میدم تا بینم خدا چ‌بخواد ان شالله ک خیره ...خیلی ممنونم از راهنماییات و‌همدردیات ...😘

مرسی از راهنماییت ان شالله

فدات..من قرار بود عمل بشم ۲بار بهم گفت اگه این ماه نتیجه نداد بریم برای عمل ولی هر۲بار گفت ی فرصت دیگه...صبر کن...موقع ای یو ای گفت اگه نشد میریم ای وی اف...ولی بار دومم گفت به حرفم گوش کن وای یو ای کن...دفعه دوم ۲تا تخمک داشتم کلا...اونم کوچیک😂😂برعکس دفعه قبل..این دفعه لکه بینیم داشتم...یعنی امیدم برای بارداری...صفر بود...تاجایی ک گفتم نمیرم...ولی رفتم بدون هیچ امیدی وعمل وای وی اف درکمال ناباوری مادر شدم❤خدا همیشه ی گوشه حواسش بهت هست

ان شالللههه ....میرم پیشش ویزیتم کنه ک دیگ خیالم راحت بشه ..دیگ هرچی گفت گوش میدم تا بینم خدا چ‌بخوا ...

انشاا...انشاا...تا عید میای وخبرشو بهم میدی...بهترینا برات اتفاق بیوفته😍😘🖐

منم میرم پیش دکتر کریم زاده

ایشونم تشخیصش عالیه 

همین سری که رفته بودم با یه خانومه دیگه صحبت کردم ایشونم از اهواز اومده بودن از ایذه

گفت ۴ ساله نازایی داره خیلی ام ناامید بود

رفتن پیش دکتر و اومد خیلی روحیه اش تغییر کرد 

انشالا که شما هم اگه اومدین یزد با کلی حال خوب برگردین و باردار بشین میدونم انتظار چقد سخته 😌

❤️🌱
انشاا...انشاا...تا عید میای وخبرشو بهم میدی...بهترینا برات اتفاق بیوفته😍😘🖐

مرسیذاز انرژی مثبت و‌خوبت الاندیزدم  دیروز بهم گفت امروز صبح تو‌باید کیستت باذلاپاراسکوپی برطرف بشه بعد دوماه دیگه آی واف  حالا قراره الان برم برام دعا کن 

منم میرم پیش دکتر کریم زاده ایشونم تشخیصش عالیه  همین سری که رفته بودم با یه خانومه دیگه صحبت ...

مرسی عزیرم ان شاللع

اره پی،سی او‌اندومتریوز ...دوبار ایوای ناموفق ی بار عمل فیبروم ی بارم هم هیسترپیکپی 

پلی که با رژیم درست میشه الکی نرو استرس بیشتر میشه منم منتظرم اندومتریوز دارم ای وی اف ناموفق الانم جراحی ولی پلی راه درمان داره ورزش کن درست غذا بخور خوب میشی