2777
2789
عنوان

تالکین نویسنده رمان های تخیلی

119 بازدید | 3 پست

تالکین نویسنده هابیت و ارباب حلقه ها کتابش رو با نوشتن یک جمله آغاز کرد هابیت  موجودی که در سوراخ زندگی می کند به نظرت این ایده رو از کجا آورده وی سوال دیگه چرا داستان تالکین غمگین تموم شد چرا اینطور کتابش رو تموم کرد؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

نخوندم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

فیلمشو هم ندیدید؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چیز های تاثیر گذار غمگینن ولی اون فقط غمگین نبود بلکه قشنگ هم بود، یکی از بهترین پایان ها! به جایی میرن که هرکس میتونه نسخه خودشو از اون داشته باشه انگار هر خواننده تالکین میتونه والینور خودشو متصور بشه؛ من که همیشه شایر رو ترجیح میدم.

speak, friend, and enter این رو از کجا ایده گرفت؟ :)