2777
2789
عنوان

خلقه طلا یا الماس

180 بازدید | 15 پست

طلای زرد دوست ندارم اصلا

طلای سفید میخوام 

معلوم نیست داخلش نیکل هست یا نه حساسیت دارم 

ولی عاشق الماسم 

نمیدونم کجا داره 

پالادیوم میگن الماس با شناسنامه داره درسته؟ اگه شناسنامه داخلی هن داشته باشه معتبر و ارزشمنده به نظرتون؟

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

الماس مفتش گرونه خداتومن میفروشن و بعدا ازت برنمیدارن برهم دارن خیلیی ام

واقعا؟ یعنی قیمت کمتر میخرن یا کلا نمیخرن؟ برای عقدم میخوام 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ یعنی قیمت کمتر میخرن یا کلا نمیخرن؟ برای عقدم میخوام

مفت برمیدارن بابا 

موقع خرید کای تبلیغ میکنن سنگه فلانه الماسه و....... ولی وقتی بخوای بفروشی خیلییی بی ارزش برمیدارن

چون اونها فقط به چشم ابشدش نگاه میکنن

طلا زرد ک خیلیی قشنگه من عاشق زردی طلام

ولی شما اگ دوست نداری زرگلد بگیر

و سعی کن طرف مدل هایی ک نگین و سنگ  و الماس دارن نری

🥰😇

مفت برمیدارن بابا موقع خرید کای تبلیغ میکنن سنگه فلانه الماسه و....... ولی وقتی بخوای بفروشی خیلییی ...

نه سفید دوست دارم 

مرسی عزیزم 

نمیدونم اخه مدلای نگین دار و بیشتر دوست دارم

قطعا الماس بهتر . جواهر خب از طلا گرونتر و لوکس تر . باید از جای معتبر بخری که شناسنامه داشته باشه

شما جایی رو میشناسید؟ خودم پالادیوم و شنیدم

الماس قشنگ ترهو خب فکر نکنم کسی حلقه رو بفروشه پس از ارزشش کم نمیشه خوشبخت بشی عزیزم🥲♥️

اره نمیفروشم 

ولی دلم یچیزی میخواست که واقعا ارزشمند باشه 

مرسی عزیزدلم❤️

قربونت بشم🥲♥️‌.‌.میتونم یه سوال خارج از موضوع تاپیک بپرسم ؟

خدانکنه

اره حتما

میشه رشته ای که تو دبیرستان خوندید و رشته ای که داخل دانشگاه خوندید رو بدونم ؟🥲

دبیرستان انسانی بودم اما کنکور زبان دادم 

رشته دانشگاهمم مترجمی زبان انگلیسی بود عزیزم