2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

338 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها از علائمم فهمیدم کرونا گرفتم...کل خانوادم تستشون مثبت شد من دیگه نرفتم تست بدم..شوهرم هیچ علائمی نداره چیکار کنم ک خوب ک شدم دوباره نگیرم و شوهرم و دخترمو درگیرش نکنم؟دخترم ۱۹ ماهشه..فک کنم دخترمم ناقل باشه..آخه همون شب عروسی تب شدید کرد من اون شب نخوابیدم فقط پاشویه میکردم..  آخه من چند روز رفته بودم خونه مامانم اینا خواهرم میخواست عروسی کنه کلا بیست نفر نمیشدیم تو جشن..داماد کرونا داشت همه گرفتن ..الان دامادمون تو آی سی یو هست ..براش دعا کنید حالش خیلی بده..چون وزنش بالاس و فشار خون داره کرونا زود پیشرفت کرد تو بدنش ریه ش داغون شده طفلی..قلیون هم زیاد میکشید ..کاش زود خوب بشه از استرس دارم میمیرم..مامانمم استخونای بدنش طوری درد میکنه میگه از درد زایمان هم شدیدتره😭مامانم از درد گریه میکنه اما خداروشکر ریه هاش زیاد درگیر نشدن..بچه ها تو رو خدا برا همه بیمارا دعا کنید.‌.خدا هیشکی ب این درد دچار نشه🙏🙏

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاء الله زود خوب بشی بیای تاپیک سلامتیت بزنی 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

عزیزم جوابت تو سوالت هست نباید مهمانی برید با ادما یجا جمع بشید ولو جمع بیست نفره و عروسی باشه میبینید که به راحتی منتقل شد بهتون دامادتونم که بدحال انشاالله خوب شن ولی فعلا راه فقط استقاده از ماسک و ترک نکردن قرنطینس

براتون دعا میکنم  اما کاش عروسی نمیگرفتین 😔

عروسی نگرفتیم دو خانوادمون بیست نفر شدیم فقط خواهر برادرای عروس داماد و پدر و مادرا همین

چطوریه یکی شدید میگیره یکی فقط ناقله اونم تو یه خانواده

من اصلا نزدیک دامادمون واینسادم...آخه با هم خوب نبودیم..برا همین برا من خفیفه..ولی خواهرم خیلی اذیت شد

عروسی نگرفتیم دو خانوادمون بیست نفر شدیم فقط خواهر برادرای عروس داماد و پدر و مادرا همین

همین بیست نفر با کلی آدم در ارتباط بودن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ان شاء الله که همتون خوب میشین   علائمت چی بود عزیزم؟

بدن درد و سردرد و اسهال..یه کمم اولش تب کردم..گلوم هم میخاره یعنی دقیق احساس میکنم یه حفره تو قفسه سینمه قبلا تا حالا اینطوری نشده بودم..