2777
2789
عنوان

کسی نهاوندی ها رو میشناسه؟

3157 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها.

میخواستم بدونم نهاوندی ها با چه زبان و گویشی صحبت میکنن و چه جور آدمهایی هستن.

خواهشا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه‌

ممنون

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لهجه ی ملایری و همدانی دارن فک کنم

اونایی که من میشناسم فارسی صحبت میکنن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نهاوندی ها بیشترشون لر هستن به لری حرف میزنن

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
از شهرستانهای استان همدان هست؟

بله

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
لهجه ی ملایری و همدانی دارن فک کنم اونایی که من میشناسم فارسی صحبت میکنن

اخه من شنیدم همدانی ها ترک زبان هستن.

میخواستم بدونم ترک  هستن یا لر؟

اخه من شنیدم همدانی ها ترک زبان هستن. میخواستم بدونم ترک  هستن یا لر؟

همدانی ها ترک نیستن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نهاوندی ها بیشترشون لر هستن به لری حرف میزنن

چه جور آدمهایی هستن؟

واسه ازدواج میخوام بدونم

چه جور آدمهایی هستن؟ واسه ازدواج میخوام بدونم

والا خیلی نمیدونم فقط میتونم بهت بگم هر آدمی خوبی خودشو داره اول طرفتو ببین بسنج بعد چون ممکنه من بگم خوبن یا بدن ولی اون ادم یه جور دیگه باشه ببخشیددپرحرفی کردم

چه جور آدمهایی هستن؟ واسه ازدواج میخوام بدونم

خودتون کجایی هستین؟!

هرجا خوب و بد داره نمیشه نظر کلی داد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️