2777
2789
عنوان

سرما قبل پریود

4428 بازدید | 11 پست

یکی دو ماهه قبل پریودم چند روز قبلش بدنم یخ میکنه و خیلی اذیت میشم گاهی لرز میکنم  همش هم میترسم کرونا باشه 

کلی استرس میگیرم 

خیلی اذیت کنندس و بی اشتها میشم

خیلیم حالم یه جوری میشه 

دلیلش چیه کسی اینجوری بوده؟

باردار هم نیستم مجردم 

اگه کسی تجربه داره بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خونی نداری  یا کمبود ویتامینی چیزی  لرز برای تیروئید هم هست

آزمایش دادم چند وقت پیش حدود سال پیش کمبود اهن شدید داشتم الان یکساله هرروز قرص اهن میخورم ولی تیروئیدم مشکل نداشت

یکساله دارم هر روز قرص اهن میخورم 

منم میخوردم فایده نمیداد کنارش هر روز صبح ناشتا مخلوط سه شیره خوردم یکی دو قاشق با یه سیب سه ماهه خونم فول شد

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
منم میخوردم فایده نمیداد کنارش هر روز صبح ناشتا مخلوط سه شیره خوردم یکی دو قاشق با یه سیب سه ماهه خو ...

اهان 

پس باید با تغذیه درستش کرد 🤦🏻‍♀️

البته یکی دو ماهه این جوری شدم همش چند روز مونده به پریود کل بدنم یخ میکنه و بی حال میشم انگار سرما خوردم یه بارم تو خواب بیدار شدم از لرز و سرما فرداش پریود شدم 

نه خیلی زیاده نه خیلی کم خونریزی هام ولی سونو نه ندادم  ممکنه چی باشه اگه سونو بدم؟

همینطوری چک کنی ببینی  خدایی نکرده پولیپ و فیبروم نباشه 

چون من شنیدم بعضی فیبروما باعث کم خونی میشه 

بعضی هاشون باعث خونریزی زیاد میشه بعضی ها خون تغذیه میکنه 

ولی احتمالا کمبود ویتامین و اهن و چیزی داری 

در کل خوبه خانما هر یه سال دو سال سونو کنن تا اگه مشکلی بود سریع اقدام کنن برای درمان 

همینطوری چک کنی ببینی  خدایی نکرده پولیپ و فیبروم نباشه  چون من شنیدم بعضی فیبروما باعث ک ...

اهان اخه مثلا درد زیر شکمم ندارم درحد همون گرفتگی های عادی پریودمه تازه کمم شده چند وقته 

ولی ازه بد نیس آدم چک کنه