2777
2789

اگه به صلاحه میگیری بعضیا با 10 صلوات حاجت روا میشن بعضیا با ختم قرانم نمیگیرن

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس عالیه رد خورنداره البته شرطش ترک گناه هستش و باید کلی مراقبت کنی تضمین شدی ولی انجام دادنش خیلی سخته

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

من به ختم یاسین خییییییلی اعتقاد دارم. صبح روز جمعه باید انجامش بدی. دو بار تا حالا انجام دادم و واقعا معجزه شده. تو نت سرچ کن پیداش میکنی عزیزم. حتما عود روشن کنو به خودت عطر بزن زمان انجام دادنش. اگه به صلاحت باشه حاجتتو میگیری. واسه منم دعا کن.

بهترین سیاست، صداقت است.
چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس عالیه رد خورنداره البته شرطش ترک گناه هستش و باید کلی مراقبت کنی ت ...

عزيزم نوع پوشش چي چون من مانتوييم يكمم موهام پيداس بهرحال

كارير قديمي بوده ام😜

اول توکل کن به خدا بگو پروردکار من فقط تویی از تو میخوام یه کم ایمانتو بیشتر کن ویدیو های علیرضا غروی رو تو اینستا ببین میفهمی چی میگم نماز حضرت عباس و از اینجا شنیدم حاجت میده،۱۰۰۰ صلوات هدیه نرجس خاتون مادر امام زمان ،۱۰۰ بار دعای ابن مقاتل پشت هم،۱۲۰۰۰ با یا علی بگی با وضو رو به قبله پشت هم تو میجد یا جای خلوت... اینارو خیلی شنیدم انشالله که با توکل به خدا به حاجتت میرسی❤️

من به ختم یاسین خییییییلی اعتقاد دارم. صبح روز جمعه باید انجامش بدی. دو بار تا حالا انجام دادم و واق ...

مسشه خودت توصیح بدی شاید تونت جوردیگه باشه

برام یه ارزوی قشنگ کن😄😄😍😍😍
اول توکل کن به خدا بگو پروردکار من فقط تویی از تو میخوام یه کم ایمانتو بیشتر کن ویدیو های علیرض ...

متاسفانه اینیستا ندارم عزیزم التماس دعا انشاالله خدا با دعای شما حاجتم را بده 

متاسفانه اینیستا ندارم عزیزم التماس دعا انشاالله خدا با دعای شما حاجتم را بده 

میده هرچی از خدا بخوای اگه نگران نباشی بهش مطمعن باشی میده مث این میمونه بری رستوران غذا سفارش بدی بگی نگراننم غذارو نیارن؟ خب؟ از خدا هم یه چیزی میخوای همینه اما اگه نگران باشی یا بترسی یعنی ایمانت ضعیفه مطمعن باش میده😍😘