عزيزم نوع پوشش چي چون من مانتوييم يكمم موهام پيداس بهرحال
چله من گرفتم عزیزم من خودمم مانتویی هستم ولی تا جایی که تونستم لباس جلف نپوشیدم موهامو کامل پوشیدم خیلی سخته انجامدادنش چون حتی نباید جایی بری که گناه هست غیبت نکنی غیبت نشنوی من حتی عروسی هم نمی رفتم اهنگ گوش ندادم تلوزیون ندیدم حتی چادر پوشیدم واقعا سخته ولی چله ترک گناه عالیه اگه با ترک گناه انجام بشه رد خور نداره حتی وقتی چله پیگیری نباید لحظه ای شک کنی که دعام براورده نمیشه و هیچکس نباید بفهمه که چله گرفتی کلی شرایط داره اگه دوست داشتی بگو باز برات توضیح بدم
هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست... 🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
بله انجام دادم اینقد که من چادر میپوشیدم و فامیلم تعجب میکردن من که اصلا اهل نماز نبودم الان نمازم حتی نماز صبحم قضا نمیشه عادت کردم ب نماز خوندن و حس خوبی دارم
هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست... 🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
منم نماز میخونم ؛ حجابم دارم؛ چادرم میپوشم اما از گناهان زبانی میترسم نتونم
توی چله گرفتن تاکیدمیکنن روی گناه زبانی منم سختم بود ولی ب خاطر حاجتی ک داشتم رعایت میکردم جایی نمی رفتم که باعث بشه غیبت کنم به خاطر همین راحت بودم اکثرا گوشیم رو حالت پرواز بود یا هرکی زنگ میزد میخواست حرفی از کسی بزنه بهانه میآوردم کار دارم و ایناکه غیبت نکنه یه وقت 😁