2777
2789
عنوان

ازدواجه من😰+مهربونا ي دقه ميايد

324 بازدید | 25 پست

جدا ازاينكه خودمم مث هر دختر ديگه اي دلم ميخاد

سر ي مساله حقوقي  خانوادگي كه فقط با ازدواج من حل ميشه كه منجر ميشه ب حقم برسم وكيلمونم امروز ب مادرم همينو گف😭( ميفهمم مامانم ناراحته ولي ب روم نمياره)

بايد زودتر ازدواج كنم چون از وكيل و دادگاه اين حرفا خسته شدم

خواهشا نگيد خب ازدواج كن😶 چون خودم عقلم ميرسه

دعاي مجربي ميشناسيد مشكلم حل بشه ممنون ميشم بگيد

بچه ها من چكار منم ي ادم خوب بياد تو زندگيم اخه😭😭😭

كارير قديمي بوده ام😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه ک فقط با ازدواج حل میشه؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

واضحتر میگی

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید

یا قهار و یا الله هفتاد هزار بار بخون

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

چله زیارت عاشورا ب روش ایت الله حق شناس بگیر ( ۴۰ روز ) مراقبت کن 

معجزه می‌کنه ...رد خور نداره

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
چله زیارت عاشورا ب روش ایت الله حق شناس بگیر ( ۴۰ روز ) مراقبت کن  معجزه می‌کنه ...رد خور ندار ...

باشه عزيزم

ميدوني چند ساعت وقت ميبره؟

مراقبت يني چكار كنم؟

كارير قديمي بوده ام😜
نه بابا.روزی ۱ بار بخون من دوستم برداشته بود ۵ روزش رو خونده بود دوتا خواستگار داشت

همون كه يك هفته بايد بخوني روز اول ي بار روزم دوم سه بار... تا روز اخر ١٤ بار؟

يا ن كلا روزي يبار؟

كارير قديمي بوده ام😜