2777
2789
عنوان

ویزای کاری برای کشور اروپایی

59 بازدید | 6 پست

اگه با ویزای کار رفت به کشور های اروپایی میشه چند وقت یکبار برگشت اینجا؟ همسرم میگه هر وقت بخوای میتونی بیای!

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...

هر وقت دلت بخواد میتونی بگردی ولی تو اروپا مرخصی گرفتن سخته و همینطوری نیست که هر وقتت بخوای فرداش مرخصی بگیری یا یه هفته بزاری بیای ایران.... تو تعطیلات رسمی و مرخصی هم از یکسال قبل اعلام میکنی و وقتی مرخصی میری باید یکی رو پیدا کنی کاراتو انجام بده.....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
هر وقت دلت بخواد میتونی بگردی ولی تو اروپا مرخصی گرفتن سخته و همینطوری نیست که هر وقتت بخوای فرداش م ...

شوهرم نیومدم نیومد من خودمو دخترم منظورمه که میتونیم بیایم و برکردیم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم نیومدم نیومد من خودمو دخترم منظورمه که میتونیم بیایم و برکردیم؟

با چه ویزایی رفتید؟ اگر بلوکارت داشته باشید یا سیتیزن باشید هر وقت دلتون بخواد میتونید بیایید

با توجه به اینکه رفت و امد هزینه داره...فعلا تو کرونا نمیتونید... و اینکه اگر دخترتون مدرسه یا مهد داشته باشه براش مشکل ایجاد نشه....وگرنه کاری ندارن که چرا رفتی و اومدی

با چه ویزایی رفتید؟ اگر بلوکارت داشته باشید یا سیتیزن باشید هر وقت دلتون بخواد میتونید بیایید با تو ...

هنوز نرفتیم همسرم میگه بریم دخترم ۲ سالشه چون یدونه بچه ام خودم و با پدر مادرم وابستگی شدید به هم داریم برای همون دو دلم برای رفتن

هنوز نرفتیم همسرم میگه بریم دخترم ۲ سالشه چون یدونه بچه ام خودم و با پدر مادرم وابستگی شدید به هم دا ...

خوب پدر و مادرتو ببر چه کاریه!!! اولا بنده خداها عشق و حال کنن... دوما بردن پدر و مادر راحته و میتونید حتی براشون کمک هزینه بگیرید... تحت بیمه شما هم هستن.... مراقب بچتونم میشن.....هر دوا درمون و عملی هم داشتن با بیمه شما رایگان انجام میشه...