2777
2789
بابا‌ بی مزه هوش رفتاری بالا شاخت رفت توچشوچالمون کسی مجبورت نکرده تواین جامعه کوچیک باکسی همکلام ...

منطق نداری که باهات بشه حرف زد 

وقتی می خای حرفای خودت تکرار کنی جواب شنیدن واست فایده ای نداره

همین شخصیتی که از خودت تو این چند کلمه نشون دادی کافیه دیگه نمی خاد ادامه بدی گوهر افشانی کنی 

بابا‌ بی مزه هوش رفتاری بالا شاخت رفت توچشوچالمون کسی مجبورت نکرده تواین جامعه کوچیک باکسی همکلام ...

واقعا ..همش تو پستاش میخواد ثابت کنه که خیلی میفهمه ..واسه یه عکس چه کارایی میکنه ...نمیگه ادما سلیقه هاشون متفاوته ..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موضوع تاپیک رو ک دیدی ایشالا؟؟ خوشت نیومد چرا این همه خودتو جر میدی؟ ما یاد دوران میکنیم کمتر ...

این خانم‌ها منو منشن کردن منم پاسخ دادم نمی دونستم قبیله سایت به نام شما زدن دوست عزیز

اگر دوست ندارید بحثی بشنوید ریپ نزنید پیام ندین

منم خوشحال می شم

این خانم‌ها منو منشن کردن منم پاسخ دادم نمی دونستم قبیله سایت به نام شما زدن دوست عزیز اگر دوست ...

واقعا آدم عجیبی هستید

تو تاپیک من دارید این همه پیام میدین ک همشونم عقده ای بودنتو نشون میدن 

خواهشا تمومش کنید

شما منشن میکنی  بعضی چیزا ذاتیه اکتسابی نیست🤫🤫

خجالت بکش ...چقدر شخصیتت پایینه ...بخاطر یه عکس چقدر تحقیر میکنی ...ریپ نکن دیگه ...حالم بهم‌میخوره از شخصیت تو و امثالت ...دوست داریم تواین بحثا شرکت کنیم ..دخالت بی جا نکن پس

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
واقعا ..همش تو پستاش میخواد ثابت کنه که خیلی میفهمه ..واسه یه عکس چه کارایی میکنه ...نمیگه ادما سلیق ...

والا داره ادای باشخصیتارودرمیاره باباایناکمبوددارن مشخصه ازلحنش😂

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
واقعا آدم عجیبی هستید تو تاپیک من دارید این همه پیام میدین ک همشونم عقده ای بودنتو نشون میدن  ...

همینو بگو ...اگه تو تاپیکت شرکت نمیکردم هیچ وقت جواب این عقده ایو نمیدادم چون شرکت کردم احساس کردم به هممون توهین کرده..گزارش براش بزنید بترکه

واقعا آدم عجیبی هستید تو تاپیک من دارید این همه پیام میدین ک همشونم عقده ای بودنتو نشون میدن  ...

فداسرت قانون گاوبازی رو یادم رفته بودوگرن ریپش نمیکردم ارزش نداشت بقول خودش نرودمیخ آهنین 😂

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
فداسرت قانون گاوبازی رو یادم رفته بودوگرن ریپش نمیکردم ارزش نداشت بقول خودش نرودمیخ آهنین 😂

فک کنم به قول استارتر رف تاپیک بغلی اونجا هم یکم حرص بخوره

استارتر جون شرمنده تو تاپیکت بحث کردم واقعا نمیشد جوابشو نداد...حلال کن😘😘😘

همینو بگو ...اگه تو تاپیکت شرکت نمیکردم هیچ وقت جواب این عقده ایو نمیدادم چون شرکت کردم احساس کردم ب ...

😍الان عضویتتودیدم حدس بزن چ روزیه 😂😂😂😂

شخصیت داشته باش تو عقده ای هستی 

واسم نظر آدم‌های کوته نظری مثل تو اهمیت نداره رسالت من چیز دیگری است ولی متاسفانه یاسین خوندن تاثیری نداره

ذات آدم‌ها عوض نمیشه

فک کنم به قول استارتر رف تاپیک بغلی اونجا هم یکم حرص بخوره استارتر جون شرمنده تو تاپیکت بحث کردم ...

دقیقا😂همینان که باعث ترکیدن دورهمیامیشن😒

😍الان عضویتتودیدم حدس بزن چ روزیه 😂😂😂😂

چه روزی😍😍😍