2777
2789
چه ربطی داره؟؟؟😐😐اینجا موضوع ها سلیقه ای ..به مزاج شماخوش نیمد میتونید برین بیرون از تاپیک😏

یه ضرب المثل که میگه هر کسی نمی تونه تشخیص بده قیمت نقل و نبات اینم همینه

یه چیزایی شاید درکش برای بعضی ها سخت باشه 

البته حق می دم

چه خوب که یادتون مونده 😍

اره حتی چند روز پیش یاد یه قسمتش افتادم که الفی میخواست بره مدرسه اولین روز بود میترسید و خوابش نمیبرد فرداش که رفت مدرسه معلمش هم گفت منم مثل شما میترسیدم چند تا شاگرد جدید میخواد بیاد یعنی اونا چه شکلین اسمشون چیه و شاگردا خندیدن تصمیم دلشتم نوه ام فردا که اومد خونم براش به صورت داستان تعریف کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره؟؟؟😐😐اینجا موضوع ها سلیقه ای ..به مزاج شماخوش نیمد میتونید برین بیرون از تاپیک😏

👍فقط امضات 😁

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
یه ضرب المثل که میگه هر کسی نمی تونه تشخیص بده قیمت نقل و نبات اینم همینه یه چیزایی شاید درکش بر ...

افرین تو خیلی میفهمی تو درک و شعورت از مابالاتره...ولی ما تو زمان بچگیمون خیلی خوش بودیم این کارتون ها و چیزای نوستالژی مارو میبره به اون روزا ...یه چیزایی شایددرکش بر بعضیا سخته 

البته حق میدم!!!

دوست نداری نیا تو این تاپیکا به سلامت

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
😂😂😂 پ ن پ فک کردی تنهایی صبرکن هم سنات بیان بخندن واسه تاپیکت که پربازدیدنشده اومدی اینجا داری حر ...

حس با مزگی داری

هوش رفتاری مردم جامعه ما پایین

متاسفانه تو همین جامعه کوچیک هم قابل مشاهده است

حالا فک کن به من تیکه انداختی و بی تربیتی کردی خیلی شاخ شدی 

از همون کامنت اولی که گذاشتی و ادبیاتت نشون دادی چه جور طرز فکری داری‌

برو با همفکرات و هم سنات بحث کن

وقت منم نگیر

👍فقط امضات 😁

فدات اجی😄😄😄🥰🥰🥰🥰😘😘😘

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
موفق باشی در ساختنشون😂😂😂😂 وقتی ساختیم این بار تو امضا مینویسیم ملکه های بدون شاه😂😂😂

یس مامیتوانیم شاه میخوایم چیکار😉😂😂😂

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
افرین تو خیلی میفهمی تو درک و شعورت از مابالاتره...ولی ما تو زمان بچگیمون خیلی خوش بودیم این کارتون ...

اولا که تاپیک ارث ‌پدرت نیست

حرفای منم به خودم پس نده 

به سلامت خوش حال می شم دیگه ریپ نزنی 

اولا که تاپیک ارث ‌درست نیست حرفای منم به خودم پس نده  به سلامت خوش حال می شم دیگه ریپ نزن ...

یه وقتایی لازمه بعضی حرفارو به خود طرف پس داد...امثال شما ها همیشه ضد حال هستن ...

😏😏

یه وقتایی لازمه بعضی حرفارو به خود طرف پس داد...امثال شما ها همیشه ضد حال هستن ... 😏😏

گفتم که درک یه چیزایی برای بعضی ها هم سخته 

نرود میخ آهنین در سنگ 

اگر اینو به خودم پس ندی خوبه

حرفی برای گفتن ندارید جز......

گفتم که درک یه چیزایی برای بعضی ها هم سخته  نرود میخ آهنین در سنگ  اگر اینو به خود ...

بیا برو عمو ...تو واسه یه عکس گذاشتن یه شخصیت کارتونی چه کارایی میکنی ..

چه حرفایی میزنی 

تو حرفات هم فقط اینو میشه فهمید که میخوای ثابت کنی خیلی میفهمی ..باشه بابا تو خوب تو دانا 

به سلامت

حس با مزگی داری هوش رفتاری مردم جامعه ما پایین متاسفانه تو همین جامعه کوچیک هم قابل مشاهده ا ...

بابا‌ بی مزه

هوش رفتاری بالا

شاخت رفت توچشوچالمون

کسی مجبورت نکرده تواین جامعه کوچیک باکسی همکلام یاهم نظرباشی خدابدادشوهرت برسه 😂 برو ازهمون تاپیک بی مزه ها بزن و هی تاپیک بزن تابیان سمتت معلومه کمبودتوجه داری😂😂😂 متاسفم ازهمکلامی باهات😂👋👋👋

گفتم که درک یه چیزایی برای بعضی ها هم سخته  نرود میخ آهنین در سنگ  اگر اینو به خود ...

عزیزم موضوع تاپیک رو ک دیدی ایشالا؟؟

خوشت نیومد چرا این همه خودتو جر میدی؟ ما یاد دوران میکنیم کمتر به خودت فشار بیار 

تشریفتو ببر تاپیک بعدی اونجا هم ی خورده حرص بخور