بابا بی مزه هوش رفتاری بالا شاخت رفت توچشوچالمون کسی مجبورت نکرده تواین جامعه کوچیک باکسی همکلام ...
واقعا ..همش تو پستاش میخواد ثابت کنه که خیلی میفهمه ..واسه یه عکس چه کارایی میکنه ...نمیگه ادما سلیقه هاشون متفاوته ..
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خجالت بکش ...چقدر شخصیتت پایینه ...بخاطر یه عکس چقدر تحقیر میکنی ...ریپ نکن دیگه ...حالم بهممیخوره از شخصیت تو و امثالت ...دوست داریم تواین بحثا شرکت کنیم ..دخالت بی جا نکن پس
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
واقعا آدم عجیبی هستید تو تاپیک من دارید این همه پیام میدین ک همشونم عقده ای بودنتو نشون میدن ...
همینو بگو ...اگه تو تاپیکت شرکت نمیکردم هیچ وقت جواب این عقده ایو نمیدادم چون شرکت کردم احساس کردم به هممون توهین کرده..گزارش براش بزنید بترکه
فداسرت قانون گاوبازی رو یادم رفته بودوگرن ریپش نمیکردم ارزش نداشت بقول خودش نرودمیخ آهنین 😂
فک کنم به قول استارتر رف تاپیک بغلی اونجا هم یکم حرص بخوره
استارتر جون شرمنده تو تاپیکت بحث کردم واقعا نمیشد جوابشو نداد...حلال کن😘😘😘