2777
2789
عنوان

خانما میشه در حق بچم

642 بازدید | 83 پست

عزیزان برای پسرم حسین دعا کنید راحت بتونه حرف بزنه از  این همه فشار عصبی که بهش وارد میشه راحت بشه بچم فقط پنج سالشه خیلی اذیته 

ازتون خواهش میکنم با دلایل پاکتون براش دعا کنید 

امسال باید می‌رفت پیش دبستانی اما ثبت نامش نکردم

خداوند به حضرت موسی علیه السلام فرمود با زبانی دعا کن که گناه نکرده‌ای 

پ ن: همه جور دکتر بردمش از دکتر تهران و قم گرفته تا خرم آباد،  کار درمانی و گفتار حضوری و مجازی براش انجام دادم

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلشون چیه

به بچم همه جور برچسبی زده شده

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

منم پسرم ۲سال و ۸ماهش..سه ماه گفتار بردم و ده جلسه کاردرمانی..دو هفته اس بردمش دکتر مغز داره دارو می ...

سخت‌ترین امتحان خدا، امتحان شدن با بچس 

الهی از این امتحان سربلند بیرون بیاییم

براش حمد خوندم

خب عزیزم‌مشکل بچتون چیه دقیقا؟

بقیه میگن اتیسم، خودم مطمئنم هر چی که هست اتیسم نیست

سخت‌ترین امتحان خدا، امتحان شدن با بچس الهی از این امتحان سربلند بیرون بیاییمبراش حمد خوندم

😔😔این کاملا حق گفتی اره واقعا سخته براش دکتر مغزواعصاب کودکان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دعا وایات قرانی برای حل این مشکل هست سرچ کن

براش میخونم آیه رب اشرح بی صدری و یسرلی امری وحلل عقدة لسانی یفقهوا قولی

دکتر مغزو اعصاب بردی دکترش کیه هیچی گفتار نداره یا واضح نمیتونه صحبت کنه

بله بردمش خدا رو شکر نوار مغزش مشکلی نداشت 

گفتار داره اما مثل هم سن و سالاش که کامل حذف میزنند نیست در حدی که کارش راه بیفته 

عزیزم حوصله کن به لطف خدا همه چیز حل میشه. منم براش حمد خوندم.

بچه ها توی خواب هم متوجه امور میشن، پس نه جلوش نه وقتی خوابه حرفی از مسائلش نزن.  به نظرم اگه خودت رو اروم کنی حسین هم اروم میشه و میتونه بهتر تلاش کنه.