2777
2789
عنوان

به دعاوطلسم اعتقاد دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 70 پست
من اصلا اعتقاد ندارم ولی وقتی دوستمو وزندگیشو دیدم واقعا ترسیدم

من خداروشکر با همچین آدمایی تاحالا برخورد نداشتم نه کسی که بخواد دعا بنویسه نه کسی که واسش نوشته باشن.از نزدیک تجربه نداشتم که بخوام نظری راجع بهش بدم. ولی داستانت مو به تنم سیخ کرد میشه ازش فیلم ترسناک درست کرد

اگه با صلوات فرستادن به خواسته ها میرسیدیم الان مادر بزرگ من ملکه انگلیس بود.
من اصلا اعتقاد ندارم ولی وقتی دوستمو وزندگیشو دیدم واقعا ترسیدم

من توو تاپیکمم زدم جریان زندگیمو.خسته شدم یچیزایی میانو میرن،وسیله هام گم میشن،شوهرم یهو دیونه میشد اوایل چشاش قرمز میشد دعوا راه مینداخت.من واقعا توو چشاش یچیزایی میدیدم!!تا الانم دنبالش نرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خداروشکر با همچین آدمایی تاحالا برخورد نداشتم نه کسی که بخواد دعا بنویسه نه کسی که واسش نوشته باش ...

اره بخدا عکس دعاها اشفتگی وترسشو که دیدم منم ترسیدم

واسه هممون ارزو واسه رسیدن هست فقط یکم صبر میخاد امید
من توو تاپیکمم زدم جریان زندگیمو.خسته شدم یچیزایی میانو میرن،وسیله هام گم میشن،شوهرم یهو دیونه میشد ...

چرا اخه نرفتی؟

واسه هممون ارزو واسه رسیدن هست فقط یکم صبر میخاد امید

خدایا چه داستان وحشتانکی 

خیلی ناراحت شدم

میگم کسی بلده فال قهوه بگیره؟

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
خیلی وحشتناکه واقعا بعصیا چی گیرشون میاد از این کارا

خیلییا که زیادیی تو جادو جبل هستن حتی برایی خودشون یواش یواش اختیار عقلشون می افته دست موکل تویه خونه این باعث میشه که کارایی ناجور بکنن طلسم واسه دیگران حسادت دشمنی 

چرا اخه نرفتی؟

شوهرم خودش میگف بخدا بگرد دعایی چیزی پیدا میکنی یکی مارو طلسم کرده.البته یه شانه پیدا کردم ما اصلا مهمون نیومده اونجوری که بگم مال مهمونه.شانه رو پرت دادم.نمیدونم تاخب کجا برم پیش کی برم کسی رو نمیشناسم