2777
2789

بسته دیگه چقدر تایپیک انرژی منفی و اینا همه چی به خودمون بستگی داره، خوشبختی و بدبختی دوتا راه جدان و هرکی میتونه راه خوشبختی رو امتحان کنه اول خودم میگم  

من یه زنه واقعا خوشبختم چون خودم و خانواده ام خداروشکر سلامتیم

خوشبختم چون یه نونی سر سفره مون هست

خوشبختم چون شوهرم رو دوست دارم و اونم دوستم داده

چون مادر یه دختر نازم

چون مادر و پدری دارم که دنیام هستن

چون خواهر و برادری دارم که عشقای زندگیمن

اره من خوشبختم ،خدایا شکرت به خاطر هر چی که دادی و نعمتت بود،هر چی که ندادی و حکمتت بود و هر چی که گرفتی و عبرتت بود

اره من خوشبختم نکه غم نباشه تو زنگیم،نکه مشکل نباشه تو زندگیم،نه که با خانواده  شوهر بحث نداشته باشم،نکه پولم از پارو بالا بره،،،،منم مشکل دارم ولی خوشبختم

حالا شما بگید چرا خوشبختید،صد در صد خوشبختی هاتون از بدبختی هاتون بیشتره پس اونا رو بگید

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبخخخخخخخختم 

چون به عشقم رسیدم ، چون دنیام با اون معنی گرفت

خوشبختم چون سایه خانواده ام روی سرمه

خوشبختم چون نی نی سایت دارم😂😂😂😂

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید

خوشبختم چون پدر مادر دارم چون ورزش میکنم چون شرایط دارم درس بخونم پول دارم هرچی که دوست داشته باشم رو بخرم خدایا با تمام وجودم میگم شکرت  

اگه دلتون گرفته بگید براتون حمد بخونم♥️ 

چند وقت پیش تایپیک خانومی بودم میگفت من بدبختم،گفتم چرا اینطور فکر میکنی مگه مریض داری،بی پولی، شوهرت بده، بچه نداری،و.........

گفت نه خانواده شوهرم وومدن یک هفته خونم بمونن ازشون بدم میاد

اخه خواهر من برادر من اینهمه دلیل واسه خوشبختی رو نمیبینی

مرسي از تاپيكت ❤️

منم خوشبختم چون خانوادم رو دارم كه ميدونم ميتونم روي حمايتشون حساب كنم 

سر كارم 

از نظر مالي تحت فشار نيستيم 

زندگي اروم و بي دردسري دارم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

یه رفیق‌ جییینگ دارم اسمش خداست؛تنم سالمه؛خونواده م سالمن و سایشون بالا سرمونه؛هزاران هزار دلیل دارم واسه خوشبختی؛قدر میدونم همشو❤خیلی شکرت رفیق جینگ❤

خوشبخت ترین باشین همتون❤

خوشبخخخخخخخختم  چون به عشقم رسیدم ، چون دنیام با اون معنی گرفت خوشبختم چون سایه خانواده ام رو ...

فقط اخری دهنم رو سرویس کرد  

خوشبختم چون پدر مادر دارم چون ورزش میکنم چون شرایط دارم درس بخونم پول دارم هرچی که دوست داشته باشم ر ...

اوف اون ورزشي كه گفتي خيلي مهمه 

تنبل عالمم

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من جدیدا خدارو پیداکردم الان تاگفتی یکم ب دستاوردام نگاه کردم دیدم زیکزاکیه تنها موضوع شفافش ارامشیه ک یکم ته دلم مث نورشمع کوچولوازخداگرم میشه😍😍😍😍

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪