2777
2789
وام تا زمانی که درصد وام از نرخ تورم کمتر باشه کاملا به صرفه هست

خب من الان متوجه نمیشم. والله میگن قراره برجام شه دوباره همه چیز ارزون میشه. من نیت داشتم طلا بگیرم. 

الان این بنظرتون مناسبه؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

الان وام به صرفه اس وام زیاد گرفتم . مبلغ خرجکرد هم در ماه مشخصه بقیه اش طلا دست دوم حتی شده یه انگشتر

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الان ده ساله ازدواج کردیم همیشه با توجه به دخلمون خرج میکنیم یعنی یه سال میبینی اوضاعمون بهتره بهترم خرج میکنیم وقتی هم قسط داشته باشیم و فشار رومون باشه یجوری خرج میکنیم ک اذیت نشیم خداروشکر تو این مدت هم خونه خریدیم هم ماشین هم پس انداز داریم ک گذاستیم تو بورس. چیزای الکی نمیخریم فقط چیزای ضروری و نیاز درحدی ک راحت باشیم ولی ب خودمون قشار نمباربم

من با صندوق خونگی کلا پس انداز کردم از اولی که کار کردم

خداروشکر مدیریتم خوب بوده

هم سفر کردم کلی هم پس انداز

دو سال پیش یه باغ خریدم الان بیشتر شده کلی

پس انداز های الانم که دادم واسه جهیزیه

حالا اینا تموم بشه قسطش میرم سراغ پس انداز بورس و طلا

before i die i want to be happy and make others happy
خواهران عزیز حتما در سرمایه گذاری هاتون خریدن عرضه اولیه فراموش نشه. پول مجانی و بدون دردسری هست. خو ...

خوب بخریم بعد چکارش گنیم

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
وام ۱۸ درصد بگیرم ۵۰ تومان. سه ساله. بنظرت خوبه؟ بعد همشو بدم طلا. اینم بگم کل حقوقم رو باید بدم ج ...

نه فقط قرض الحسنه ی خونگی شرکت کن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
هر چی قناعت می کنم بازم هیچی نمی مونه   لباس سالی یبار  سفر هیچ.  خوراک متوسط ...

خیلی هم قناعت خوب نیست اخه من پس انداز میکنم حقوقمم کمه ولی دلم چیزی بخاد و خوب باشه میخرم حسرت چیزیو نمیخام بخورم به چیزی فک کنی سریییع خدد برلت جورش میکنه حتی جوراب باور کنید من اینو چندین بار تجربه کردم

نه فقط قرض الحسنه ی خونگی شرکت کن

از کجا پیدا کنم اینارو

چطور اعتماد کنم‌؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
از کجا پیدا کنم اینارو چطور اعتماد کنم‌؟

من پنج ساله صندوق خونگی دارم روهمین صندوقا خونه ساختم الان دوباره یه۲۵میلیونی شرکت کردم واسه مبلام ک عوض کنم و یچیز جدیدی بخرم عالیه خاهر

بیمه عمر پس انداز حساب میشه؟ از الان میدین؟میشه شرایطش و مبلغش و گدوم بیمه هست رو بگی؟

بله شاید به نظر بعضی خوب نباشه ولی من برا پسرم از حقوق خودم و شوهرم  کنار میزاریم   از الان من ماهی ۲۰۰ همسرم ۶۰۰ تومن میده  بیمه معلم و بیمه دانا.باید برید خودشون شرایط رو براتون توضیح میدن.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من با صندوق خونگی کلا پس انداز کردم از اولی که کار کردم خداروشکر مدیریتم خوب بوده هم سفر کردم کلی ...

از کجا صندوق خونگی پیدا کردی. واقعا برام سواله. چطور اعتماد کنم. خیلی برام مهمه. بگو لطفا