وام تا زمانی که درصد وام از نرخ تورم کمتر باشه کاملا به صرفه هست
خب من الان متوجه نمیشم. والله میگن قراره برجام شه دوباره همه چیز ارزون میشه. من نیت داشتم طلا بگیرم.
الان این بنظرتون مناسبه؟
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما الان ده ساله ازدواج کردیم همیشه با توجه به دخلمون خرج میکنیم یعنی یه سال میبینی اوضاعمون بهتره بهترم خرج میکنیم وقتی هم قسط داشته باشیم و فشار رومون باشه یجوری خرج میکنیم ک اذیت نشیم خداروشکر تو این مدت هم خونه خریدیم هم ماشین هم پس انداز داریم ک گذاستیم تو بورس. چیزای الکی نمیخریم فقط چیزای ضروری و نیاز درحدی ک راحت باشیم ولی ب خودمون قشار نمباربم
هر چی قناعت می کنم بازم هیچی نمی مونه لباس سالی یبار سفر هیچ. خوراک متوسط ...
خیلی هم قناعت خوب نیست اخه من پس انداز میکنم حقوقمم کمه ولی دلم چیزی بخاد و خوب باشه میخرم حسرت چیزیو نمیخام بخورم به چیزی فک کنی سریییع خدد برلت جورش میکنه حتی جوراب باور کنید من اینو چندین بار تجربه کردم
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
بیمه عمر پس انداز حساب میشه؟ از الان میدین؟میشه شرایطش و مبلغش و گدوم بیمه هست رو بگی؟
بله شاید به نظر بعضی خوب نباشه ولی من برا پسرم از حقوق خودم و شوهرم کنار میزاریم از الان من ماهی ۲۰۰ همسرم ۶۰۰ تومن میده بیمه معلم و بیمه دانا.باید برید خودشون شرایط رو براتون توضیح میدن.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من با صندوق خونگی کلا پس انداز کردم از اولی که کار کردم خداروشکر مدیریتم خوب بوده هم سفر کردم کلی ...
از کجا صندوق خونگی پیدا کردی. واقعا برام سواله. چطور اعتماد کنم. خیلی برام مهمه. بگو لطفا