2777
2789
عنوان

سردرد خوب نمیشه خواهش میکنم بیاین

356 بازدید | 27 پست

سلام 

چندوقتیه سردرد دارم بالای چشمم دردمیکنه پیشیمونیم دردمیکنه بعصی وقتام پشت سرم دردمیکنه  ویه موقع هایی ام دردش میریزه رو استخون بینی م

یه کوچولو خوب میشه یا دردش کم میشه دوباره شوع میشه 

بنطرتون چی میتونه باشه 

شنبه میخوام برم دکتر وواقعا نگرانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا میگرن داری

یه دکتر مغزو اعصاب برو تا مشکلت حل شه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دوستای عزیز میشه لطفا برا تاپیک اخرم گزارش بزنید براتون حمد میخونم، لایک کنید تا حمد بخونم فداتون

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سردرد میگرنی داری احتمالا گلم سعی کن یه جای ساکت بگیری بخوابی من ده ساله دارم 

اینم بگم خواب و تغذیه به موقع غذا خوردن تو میگرن موثره

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘