2777
2789
عنوان

عکس محمدسبحان😐🙄

4422 بازدید | 175 پست

هرکی میاد میبینتش میگه سبزست و زشته... حالا خودم میدونم که سبزست و خوشگل نیست... اما انصافا هیچوقت تو روی مادر اینو نمیگن...زشته😬 حالا شوهرم گیر داده که بچه تو بیمارستان عوض شده، خیلی تحت تاثیر حرف دیگرانه😞هرچی میگم بابا اون روز همه دختر داشتن... بعدشم منو تو که خودمون خوشگل نیستیم، خب چطور میخوایم انتظار یه بچه ی خیلی خوشگل داشته باشیم؟!🤔

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان همین که تنش سالمه خداروشکر کنید بچه چه زشت چه خوشگل هدیه خداست این حرفام نباید رو پدر و مادر تاثیر بذاره عزیزم هرچی ام زشت باشه باز بچه ی شماست و برای شما حتما شیرن و خوشگله 😍

لباساش و فضای عکس خوب نیست...میدونم... همین الان گرفتم... اینقد دیشب اذیتم کرد که دیگه حوصله ی عکاسی خوشگل نداشتم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

سلام تسنیم حونم 

مبااااارکههههههه😍😍😍😍😍😍😍

دیدی چقدر استرس داشتی  بالخره دنیا اووووومد😘😘😘😘

یه خانوم مهربون که خواننده خاموشه و کل تاپیکات و خونده و میشناستت بهم گفت که بهت بگم این همه عصه نخوری خیلی دوست داره😍😍

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
شاید اینطوری میگن چشم نخوره

نه بابا... واقعا خوشگل نیست خب...‌اما از دید من خوبه... چون براش سختی   کشیدم... اما تو روی مادر که نباید بگن

لباساش و فضای عکس خوب نیست...میدونم... همین الان گرفتم... اینقد دیشب اذیتم کرد که دیگه حوصله ی عکاسی ...

وای الهییییی ماشالااا چقد نازهههه خدا برات حفظش کنه حیف نیست به بچه به این معصومی میگین زشت خیلیی شیرینه عزیزم ماشالا😍😘❤🌷