2777
2789
عنوان

چی میشه بچه با وزن کم به دنیا میاد

134 بازدید | 22 پست

سلام من وقتی باردار بودم به خودم می رسیدم تغذیم هم خوب بود وزننم خوب بود هم من هم شوهرم وزنمون خوبه لاغر نیستیم ولی چرا دخترم به دنیا اومد وزنش دو کیلو و چهارصد بود . جالب تو سنوی هشت ماهگی وزنش دو سیصد بود یعنی تو ماه اخر اصلا وزن اضافه نکرده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو سالشه پونزده کیلوه وزنش الان بد نیست به نظرم ولی نمی دونم چرا وزن تولدش اینقدر کم بود

خیلی نمیخوردی حتما

تو‌ماه اخر بچه وزن میگیره باید اندازه سه نفر میخوردی

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
الان دو سالشه پونزده کیلوه وزنش الان بد نیست به نظرم ولی نمی دونم چرا وزن تولدش اینقدر کم بود

کم نبوده الان دختر من 3سالشه وزنش 15 ماشالله وزنش خوبه ک شوهر من 2ونیم بوده الان بیا ببین چ قولیه خخخخ

خیلی نمیخوردی حتما تو‌ماه اخر بچه وزن میگیره باید اندازه سه نفر میخوردی

جدی من اصلا خوراکم با قبل بارداری فرقی نکرده بود خیلی نمی خوردم وقتی بچم دنیا اومد وزنش خیلی تو ذوقم خورد و اینکه همه میگفتن وای چرا اینقدر لاغره عذابم داد

۱۵کیلو واسه دوساله که عالیه.

وزن تولدش هم شاید چیزایی که واسه افزایش وزن میشده نمیخوردی . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
جدی من اصلا خوراکم با قبل بارداری فرقی نکرده بود خیلی نمی خوردم وقتی بچم دنیا اومد وزنش خیلی تو ذوقم ...

تو بارداری چقدر وزنت بالا رفت؟

همین دیگه از خوردن بوده باید خیلی میخوردی

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
اونای که میبینی بچه هاشون تپلن خیلی میخورن شس وعده غذا میخورن  پرکالری مثل کله پاچه بستنی و ن ...

نه بخدا من خیلی نمیخوردم ولی حواسم بود مقوی بخورم مثلا حتما روزی یه مشت آجیل میخوردم میوه و گردو رو تو برنامه غذاییم گذاشته بودم دخترم ۳۶۰۰ بود