2777
2789
عنوان

دیسک کمر

500 بازدید | 32 پست

خانوما سلام.کسی هست دیسک کمر داشته باشه؟مهره یک و دو؟۲۸سالمه

خییلی درد دارم نمیتونم بشینم بیشتر از ده دقیقه

خییلی ناراحتم 

مسکن هم ارومم نمیکنه ای روزام میترسم برم دکتر

منم تو سن ۲۸ سالگی پارگی دیسک داشتم عمل کردم 

بین مهره ۵ و ۶ بود 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دارم.

وقتی میخوابی پاهات زاویه نود باشه یا به حالت جنینی بخواب.

زیادم نشین سعی کن دراز بکشی مدام تا دردش بیفته

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بعداز عمل خوب شدی دیگ؟؟درد نداری؟ شنیدم خیلیا بدترشدن بعدعمل

۷ ماه پیش عمل کردم 

و ۳ ماه بعدش باردار شدم 

دکتر گفت قبل بارداری باید عمل کنی عمل نکنی دوران بارداری فلجت میکنه البته نظر چندتا دکتر همین بود 

خدا روشکر خیلی خوبم 

قبل عمل درد میزد ب لگن و نوک انگشت پام

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها دکتر ابریشم کار تواصفهان من رفتم چون کارمون اونجاس . نوبتاش تلفنی وماهیانس ولی رفتم واس گردنم بدون عمل خوب خوب شدم فقط کارسنگین میکنم یکم درد میگیره . اونم یه دکتر تهران که رفتم معرفی نامه داد 😍

منم