2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 32 پست
خداروشکر. هزینه عمل چقدر بود؟ کدوم شهرید؟

کرج 

بیمارستان خصوصی ۸ تومن شد 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من دیسک مهره ی یک وپنجم پاره شده سه وچهارم سیاه شده

چرا عمل نمیکنی ؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واای خب چ کردین؟الان درد دارید؟راحت کاراتون انجام میدین

اره دردکه خیلی دارم.. امامیخام بچه دارشم بعدش اگه خیلی فشاراومدروم عمل کنم

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
خیلی ناراحتم ک تو این سن اینطوری شدم..اخه هیچ کار سنگینی هم نمیکنم.مداام درد دارم یروز اروم نیستم حت ...

حتما دکتر خوب برو سنی نداری ک بخوای درد بکشی 

میترسم... دکتربهم گفت عملش خیلی سخته چون رونخاع فشاراورده

عزیزم عمل نکنی بدتر میشه 

دکتر ب منم گفت عمل نکنی بمونه میزنه مهره هاتو از بین میبره 

عزیزم عمل نکنی بدتر میشه  دکتر ب منم گفت عمل نکنی بمونه میزنه مهره هاتو از بین میبره

مهره هام ازبین رفته اگه عمل کنم بایدپلاتین بزارم.. امامیخام اول بچه دارشم

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.