2777
2789
عنوان

خانم های شاغل ی که باردار شدند... میشه بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متلا 1 ساعت تو راه ام.... مشکلی برام پیش نمیاد؟ 

عزیزم من هر روز با اتوبوس یک ساعت و نیم تا مدرسه ام طول می‌کشید تا برسم 

ولی چیزیم نصد

شمارو نمیدونم دیگه🍓

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عزیزم باید بگی ، سه ماهه اول بارداری. خیلی مراقبت لازمه به فکر بچه ت باش ، با این اوضاع کرونا طبق بخ ...

ممنونم.... تشکر... 

یکم استرس گرفتم..به نظرتون خیلی سخت بارداری و کار؟ آخه من دوروبرم کلی مرد هست... 

تو طول روز چیزی میتونستید بخورید؟ 

عزیزم‌من خودمم کارمندم ی جیزاییو میدونم

چون تازه رفتی سرکار احتمال اینکه واست حرف و حدیث در بیارن و موقعیت شغلیتو ازت بگیرن هست 

ولی هیچی بیشتر از خودت مهم نیست ، اگه کارت خیلی سنگینه نرو بگو‌ جاتو عوض کنن هرچند ک بازم پشتت حرف در میادولی مهم نباشه

6 ماه رفتی سرکار ، رسمی شدی؟؟؟😐 مگه‌میشه؟

ما دو دسته نیرو داریم. با آزمون میریم که رسمی هستیم... 

اون هایی که با پارتی استخدام میشند قرار دادی هستند.. 

ما هم قراردادی هستیم ولی خب امنیت شغلی داریم. 

ما دو دسته نیرو داریم. با آزمون میریم که رسمی هستیم...  اون هایی که با پارتی استخدام میشند قرا ...

عزیزم قراردادی ها همه امنیت شغلیشون یکیه

اتفاقا کسایی ک با پارتی میرن چون پارتی دارن هواشونو بیشتر دارن و اگه بحث تعدیل نیرو باشه هیچوقت اینا انتخاب نمیشن

محال ممکنه کسی اوایل کارش اونم ۶ ماه رسمی بشه مخصوصا با شرایط‌کاری الان

میدونستم دقیقا ک پرسیدم و تعجب کردم😉

من به یکی از همکارا که راحت بودم باهاش گفتم اون به رییس گفت . من کارمند بانکم.بنظرم در جریان باشه بهتره تا دیگه مثل یه نیروی تمام وقت روت حساب نکنه البته من تا آخر ۸ ماه سر کار رفتم بعد هم استعلاجی گرفتم تا بچه ماه آخر وزن بگیره با اینکه حالم خوب بود.ساعت کاری تا ۴ و نیم بود من اکثرا ۳و نیم میرفتم خونه ...

اتفاقا همکارای مرد بهتر درک میکنن من چند ماه پیش باردار بودم همکارم خانم بود خیلی باهاش خوب بودم هواشو داشتم ولی وقتی باردار شدم نمی دونم چه جوری بهت بگم که باور کنی باهام رفتار کرد که هیچوقت حلالش نمیکنم ، من از هفته ششم بارداری خونریزی شدید داشتم دیابت هم گرفتم اوضام خراب بود ، هیچوقت نمی بخشمش .

ممنونم.... تشکر...  یکم استرس گرفتم..به نظرتون خیلی سخت بارداری و کار؟ آخه من دوروبرم کلی مرد ...

چقدر سخت می گیری 

منم همون اول استخدام باردار شدم 

همکارهام مرد بودن بیشتر 

محیط کاری هست 

مردها هم زن و بچه دارن درک می کنن البته با خانم ها راحت تری 

ولی خوب حتما بگو به رءیس ات و از دورکاری و کم شدن ساعت کاری 

مرخصی استعلاجی 

همه رو استفاده کن 

خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست 
ممنونم.... تشکر...  یکم استرس گرفتم..به نظرتون خیلی سخت بارداری و کار؟ آخه من دوروبرم کلی مرد ...

برای خودت میوه شسته  خورد شده تو ظرف ببر صبحها بخور. صبحانه تو کامل بخور. آجیل ببر البته قبل خوردن دستهاتو بشور.ناهار هم ببر تو این کرونا غذا از بیرون نگیری بهتره ولی بنظرم ماموریت بگو نفرستن هم بارداری، هم کروناست. اصلا هم برات مهم نباشه ۶ ماه سابقه داری به فکر خودت باش.از کمر خم نشو با زانو خم شو .