2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه...! 😔

365 بازدید | 25 پست

بچها میشه کمکم کنید؟😭

قبلا رژیم گرفتم و تقریبا لاغر شدم ولی باز همش برگشت😑

الان هم اگه انگیزه داشتم میتونستم ورزش کنمو لاغر بشم ولی انگیزه نییییست😭😭😭 

چیکار کنم؟ همش حالم بده و همین هم باعث میشه چاقتر بشم😭💔

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖

خب برنامه غذایی ات رو عوض نکن وقتی ب وزن ایده ال ات رسیدی...

پیاده روی رو همیشه داشته باش تو خونه تمرین کن باشگاه نمیخواد بری

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند کیلویی عزیزم ؟؟ منم مثل توئم تا۱۲کیلو حتی کم کردم اما دوباره برگشت اشتهام واقعا زیاد نیست نمیدونم چرا همه میگن چرا کم میخوری وچاق میشی 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
چند کیلویی عزیزم ؟؟ منم مثل توئم تا۱۲کیلو حتی کم کردم اما دوباره برگشت اشتهام واقعا زیاد نیست نمیدون ...

شما شاید غذاتو تند میجوی🤔

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖

من توبارداریم از ۶۰کیلو شدم ۸۶کیلو تودوماه اول رژیم گرفتم شدم ۶۶کیلو بعد رسوندم به ۶۰بخاطر بچه شیر میدادم ضعیت تر بودم بااینکه وزن قبلیم بود دارم باز تلاش کردم چاق بشم 😄الان ۶۳هسم فک کنم تنها راهش اینه کم کنی حجم غذاتو زندایی من رژیم اب گرفت یعنی تاگرسنه میشد اب یاشیر میخورد شد نی قلیون خیلی چاق بود

دخترم نفسمه 
مرسی😐😂😂❤

به مادرم گفتم یکی از بچه ها سایت میخواد لاغر بشه  

میگه غصه بخور تا لاغر بشی 😂😃😂😃😂

راست میگه من اول دبیرستانم ۱۴کیلو چاق تر از الانم بودم بچه بودم غمی نداشتم

الان غم و غصه لاغرم کرده

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !
شما شاید غذاتو تند میجوی🤔

نه اتفاقا خیلی آهسته اما واقعیتش تحرکم کمه وتا اومدم تصمیم بگیرم برم باشگاه تعطیل شد

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪