2777
2789

پسرم بعد از اینکه شیر میخوره، اگه بلندش نکنیم، یه مقدار از شیرو برمیگردونه، الان شیر خورد، هنوز گریه میکرد، پستونک کردم تو دهنش، انداخت بیرون، بعد براش شیر خشک درست کردم، شیشه رو هم نمیگرفتم، وقتی شیشه رو گرفت، فقط یه کوچولو ازش خورد، همونارو هم برگردوند... بعدشم خوابید... تا قبل اون خیلی گریه میکرد... یعنی چیکارشه؟ از اولی که بدنیا اومده، همش شوهرمو مامانم دکتر بردنش...

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمن زیادی میدی بهش

خب همش گریه میکنه و دهنش میچرخه...همه میگن گرسنشه، بهش شبر بده

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
رفلاکس داره 

خودمم حدس میزنم... خب حالا باید چیکار کنم؟😢

پس رفلاکسه زیر سرش بالش بزار

یعنی خیلی بده؟ 

آروغش باید بعد از هر بار شیر خوردن گرفته بشه...رفلاکس داره شاید...باید زیرِ تشکش قسمتی که سرش روشه یه چیزِ سفت بزاری تا سرش بیاد بالاتر شیر برگشت نکنه...اینارو حتما دکتر باید گفته باشه بهتون...

آروغش باید بعد از هر بار شیر خوردن گرفته بشه...رفلاکس داره شاید...باید زیرِ تشکش قستی که سرش روشه یه ...

دکتر نگفت...همش میگه هیچکارش نیست

چند وقتشه. نوزاد که حالیش نمیشه عزیزم اونقدر زیاد میخوره بعد اضافه هارو بالامیاره بچرو اینقدر دکتر ن ...

دوهفتشه... نمیدونم... از ترس میبریم دکتر

خودمم حدس میزنم... خب حالا باید چیکار کنم؟😢

تشک ضد رفلاکس باید براش بگیری 

دارو هم هست باید بخوره

چیزای سرد و باددار هم نخور 

میوه و اینجور چیزا نخور زیاد

گوشت گوساله هم نخور 

اگر میتونی بعد از شیر خوردن آروقشو بگیر یکمم راهش ببرید

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
نه چه اشکالی داره اضافشو میاره بالا پسر من که تا نه ماهگی کلا میاوردش بالاانقد زیاد که فک میکردم چیز ...

خب پس خداروشکر...شبا از ترس خوابم نمیبره