2777
2789

پسرم قبلا هردوساعت 60سی سی شیرمیخورد ولی الان هر3ساعت 60 سی سی نمیتونه تموم کنه خیلی ناراحتم ینی چرا نمیخوره 😔 بچه های شماچقد شیرمیخورن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم سوراخش بزرگه .یعنی چجور مشکلی؟

ن عک‌کردم‌شاید کوچیک باشه سوراخش..یا عوضش کرده باشی سرشوو...دخترمن پدرمو دراورد سرشیرخوردن..همش بهونه...اگه سرشیشو عوض میکردم‌میفهمید وتایه مدت شیرنمیخورد...تازه ۲ماهه ازشیر گرفتمش

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...
بچه است دیگه یه روز اشتها داره یه روز نداره . پسر من با شیشه کوچک راحتر شیر می خورد. کلی شیشه خریده ...

اخه حرف یروز نیس خیلی وقته بداشتها شده .اخه مگه دوماهه هم متوجه شیشه شیر میشه یعنی سرشو عوض کنم شاید جواب بده؟

اخه حرف یروز نیس خیلی وقته بداشتها شده .اخه مگه دوماهه هم متوجه شیشه شیر میشه یعنی سرشو عوض کنم شاید ...

اره بابا بچه ها همه چیو میفهمن ازنوزادی..دخترمن حتی رنگ پستونکو میشناخت پستونکش پاره شد جدید خردیم یه رنگ دیگه قهرکرد نخور..یک هفته تمام شبا جیغ میزد ولی جدیده رو نمیخورد

ن عک‌کردم‌شاید کوچیک باشه سوراخش..یا عوضش کرده باشی سرشوو...دخترمن پدرمو دراورد سرشیرخوردن..همش بهون ...

بچه های منم سرشیرخوردن به حد جنون میرسوننم .اولی ک پدرمو دراورد خوشحال بودم ک این خوب میخوره ولی فقط یه ماه خوب بود اینم اداهاش شرو شده😐

اخه حرف یروز نیس خیلی وقته بداشتها شده .اخه مگه دوماهه هم متوجه شیشه شیر میشه یعنی سرشو عوض کنم شاید ...

اره من سری ارتودنسی گرفتم . از این سری گنده ها خوشش نیومد . یه کوچولو سرش رو بیشتر سوراخ کن . البته بعضی بچه ها هم از اسن سری خیلی گنده ها دوست دارن . چند مدل شیشه بخر ببین کدوم بهتره 

بچه های منم سرشیرخوردن به حد جنون میرسوننم .اولی ک پدرمو دراورد خوشحال بودم ک این خوب میخوره ولی فقط ...

خداروشکر دورانش شیر خوردنش تموم شد.الان شیر نی دار میخرم میخوره..کی میشه ازپوشکم بگیرمش بگم اخیش

اره من سری ارتودنسی گرفتم . از این سری گنده ها خوشش نیومد . یه کوچولو سرش رو بیشتر سوراخ کن . البته ...

سوراخش بزرگه مک نزنه هم خودش میریزه جم میکنه دهنش بعد همشو میده بیرون .یه مدل شیشه هم داره سوراخش ریزه فردا اونم امتحان میکنم

خداروشکر دورانش شیر خوردنش تموم شد.الان شیر نی دار میخرم میخوره..کی میشه ازپوشکم بگیرمش بگم اخیش

اره والا بچه ک از شیروپوشک گرفته بشه دیگه مادر یه نفس راحت میکشه .بچه اول من  ازشیرپوشک گرفته شده دیگه مرد میبینمش😅