2777
2789
عنوان

چرا تاپیک ها میترکن،کجای اولین قرار به یه مرد سقط شده بده😡

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 103 پست
شما هم تازه عضو شدید یک مدت باشیدشاید شما هم تاپیک زدید  خیلی ها اینقدرتاپیک بی محتوا و...میزن ...

نه گلم من خیلی وقته عضوم این کاربری جدیدمه

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
منم همین و میگم .... تو دوست داری هرجور میخوای بگردی دلیل نداره به کسایی که یکم آرایش میکنن عطر میزن ...

نمی دونم اون چجوری گفته عزیزم 

ولی تو هم بد گفتی خانومی 😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ناراحت شدم خب منم چادر سرم میکنم چون عطر میزنم چون آرایش دارم بی حیام؟

خب آرایش کردن اشکال داره در برابر نامحرم عطر زدن هم اگر نامحرم بوش رو بشنوه اشکال داره...

حکم دین ماست...

این کجاش توهینه؟؟؟!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
قبلی ترکیده چراترکید به یاربگید برمیگردونن

نه نترکید ...گوشیم رو عوض کردم

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
میدونم چقدر عصبانی هستی  دیشب هم خیلی به من توهین شد و تاپیکام ترکید از ناراحتی و حرص تا صبح خ ...

من بسیار ترکیدم

دیگه اب دیده شدم

ولی الان واقعا برام هجیب بود

چیزی نداشت تاپیک

☹😒

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
😂😂 خیلی بدجنس خوبی بود خیلی خوب بازی کرده بود بازیگری من هیچ وقت حس نمی کردن بازیگر  الینا ...

اره😅😅😅خیلی بازیگر خوبیه با اینکه خنگه درخواست دیمنو رد کرد

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عجباااااااااااااا🤐🤐🤐🤐🤐ترجیح میدم سکوت کنم

الان کامنتارو خوندم مثل اینکه گفته بیحیا...

نباید از این لفظ استفاده میکرد....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
من بسیار ترکیدم دیگه اب دیده شدم ولی الان واقعا برام هجیب بود چیزی نداشت تاپیک ☹😒

تاپیک منم مذهبی بود....

هر تاپیکی که بحث و جنجالی بشه پاک میشه بی علت تاپیکی بسته نمی شه مگه اینکه ممنوع باشه یا گزارش داده ...

خب اخه چون هیچکدوم نبود،برای همون سوال شد که چرا😐

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋