چشم ولی وقتی همه رو باهم جمع میبندن که عطر میزنین دل مردا رو میبرین آیا این توهین نیست اگه با کسی مش ...
درسته شما درست فرمایش میکنی
ولی میدونید دیگ اینجا هیچکس به هیچکس احترامی نمیزاره و توهینات زیاده برای اینک ارامش داشته باشین نباید مهل بزاریم...بعضی ها خیلی اذیت میکنن
تنها راهمونم اینه که ..گزارششون بزنیم
من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا خواهد افتاد😍❤ ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم چادر سر می کنم ولی تا جایی که می تونم مرتب و تمیز و اراسته ام چه اشکالی داره
منم همین و میگم .... تو دوست داری هرجور میخوای بگردی دلیل نداره به کسایی که یکم آرایش میکنن عطر میزنن بگی بی حیا اینجور آدما با حرفاشون با عقایدشون باعث میشن آدم زده شه از همه چی
واقعا بده یاد بگیریم درست رفتار کردن رو؟ علت گزارش چیه اخه چرا مردم ما درست نمیشن ☹
والا مرض گزارش دارن
فک میکنن فقط تاپیک های خودشون باحاله
بخاطر همینه من تاپیک نمی زنم
من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا خواهد افتاد😍❤ ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
حق داری اعصابم بهم ریخت درد مون رو به کی بگیم که قضاوت نشیم،اینجا هم که میترکیم
میدونم چقدر عصبانی هستی
دیشب هم خیلی به من توهین شد و تاپیکام ترکید از ناراحتی و حرص تا صبح خواب نرفتم
ولی اینا دیگ هستن کاریشون نمیشه کرد
بجز واگذار کردن به خدا