2777
2789
عنوان

رابطه ی خواب و شیرخشک و شیرمادر

181 بازدید | 15 پست

من یه پسر پنج ماهه دارم که از بدو تولد خوابش کم بود هنوزم درست نشده و در طول روز نهایت ۴ بار هربار فقط نیم ساعت میخوابه

در طول شب هر دوساعت پا میشه شیرمیخواد

شیر خودموبهش میدم

از طرفی میدونم شیر  دارم و شیرم کم نیست 

ولی یه نفر بهم گفت شیرت سیرش نمیکنه بخاطر همین خوب نمیخوابه 

بهش شیر خشک بده تا چند ساعت بخوابه 

از طرفی قبلا امتحان کردم اصلا شیرخشک نخورد...

حالا چیکارکنم 

حرفای اون خانم درسته شما تجربه اینجوری داشتین؟به چه روشی بهش شیر خشک بدم که تف نکنه؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

یبارم امتحان کن شاید خورد

ولی بچه بدخواب به هیچ صراطی مستقیم نیس من همه راهارو رفتم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شیرخودتوبده اگه سیرنشدآش برنج له شده زرده تخم مرغ فرنی بده اشتباه منونکن منم ب حرف بقیه گوش دادم دخترموبه شیرخشک عادت دادم بدبخت شدم الان۴سالشه تازه گرفتم ‌۱۰کیلووزن داره شیرخودت بهترین تعذیه هست واست بچت حتی اگه دکترتم گفت شیرخشک بده گوش نکن شیرت اگه زیادباشه سیرمیکنه دختربزرگ منم مثل بچه شمابودشیرمومیخوردزیادنمیخوابیداصلاخواب نداشت همشم گریه میکردماشالاتپل بود تپلم میشد

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚

بچه من شبا هر یکساعت میخابید الانم همچین درست نشده ولی بهتر شده به نظرم غدا دادن رو شروع کن خیلی خوبه و تاثیر داره از حریره و فرنی و پوره و سوپ 

رقیق باشه ولی تادمیتونی مفید باشه تا قشنگ به بدنش غدا بشینه تا سیرش کنه ته دلش ضعف نره تنها راه حلت همینه الکی بچه رو از محبت شیر خودت دور نکن بااینکه بچه ام شیر خشکیه ولی میکنم شیر خشک عوارص داره حتی فکرشم نکن

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
نه عزیزم شیرخودتوبده اگه سیرنشدآش برنج له شده زرده تخم مرغ فرنی بده اشتباه منونکن منم ب حرف بقیه گوش ...

ممنون از راهنماییت عزیزم خدا بچه های گلت رو حفظ کنه 

خیلی محبت کردی و تجربیاتت رو گفتی خیر ببینی الهی

بچه من شبا هر یکساعت میخابید الانم همچین درست نشده ولی بهتر شده به نظرم غدا دادن رو شروع کن خیلی خوب ...

خیلی ممنون از راهنماییِ خوبت عزیزم 

خدا بچه ی نازت رو برات حفظ کنه 

شما چند وعده بهش غذا میدادی؟

با چند قاشق شروع کردی؟

نه عزیزم شیرخودتوبده اگه سیرنشدآش برنج له شده زرده تخم مرغ فرنی بده اشتباه منونکن منم ب حرف بقیه گوش ...

عزیزم شما چند وعده بهش غذا میدادی؟

از چند قاشق شروع کردی؟

عزیزم شما چند وعده بهش غذا میدادی؟ از چند قاشق شروع کردی؟

به وعده نیست کم کم بده فقط تیلیت زیادنده شکمش گنده میشه وعده هاشوزیادکن مقدارشو کم تا معدش بتونه حضم کنه الان چون کوچیکه سعی کن ظهر و شب قبل خواب بدی تاسیربخوابه بیشترفرنی وآش له شده بده 

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚
خیلی ممنون از راهنماییِ خوبت عزیزم  خدا بچه ی نازت رو برات حفظ کنه  شما چند وعده بهش غذا ...

عزیزم من از احر ۴ ماهگی شروع کردم هرچیزی میدی تست ۳ روز انجام بده توی حریره ات بادوم نده هنوز زوده بادوم برای ۶ ماهگی باشه 

از یک قاشق شروع کن توی یه وعده و روزی ۳ الی۴ وعده بده بعد روز دوم کم کم بیشترش کن

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

من تا ۲۰روزگی دخترم شیر خودمو خورد همش بیدار بود طفلک سیر نمیشد.شیر نداشتم.از ۲۰روزگی که شیر خشک دادم خوابش عالی شد .تو ۲۴ساعت شاید ۴ ۵ ساعت بیدار بود.اما واقعا نمیدونم به شیرخشک ربط داشت یا نه.عزیزم ۴ماهشه غذا بده بش کم کم

من تا ۲۰روزگی دخترم شیر خودمو خورد همش بیدار بود طفلک سیر نمیشد.شیر نداشتم.از ۲۰روزگی که شیر خشک داد ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

چشم کم کم از لعاب برنج شروع میکنم ان شاءالله