رو نمیدم ولی مهمون میاد نمیتونم بدرفتاری کنم میگم مهمونه ولی واقعا خودم دارم نابود میشم
گلم منم این روزگار رو گذروندم هرچی بیشتر سرویس میدادم پرروتر میشدن...حالا که ۶ماهه کرونا پاشونو قطع کرده و البته خودمم خیلی محلشون نمیدم
رو بدم همین الانم میان اما دلم از بی چشم و روییشون میسوزه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه هفته پیش جلو مادرشوهرم اومده بود دعوا بدی کردم باشوهرم ولی باز این هفته میخواد بیاد
چقدر بی شخصیت و پیش پا افتاده ن....مگه آدم هر هفته خونه عروسش میره....والله تا یادمونه آخرهفته ها بچه ها میرن خونه بزرگترها
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دقیقا منم شوهرم ۱۱میاد بیشترش هم خانواده شوهرن میگم خب خودت نیستی مهمونای تو ان همش دعوا میکنم باهاش
عزیزم تقصیر شوهرت نیست ک اونا درک ندارن گاه و بی گاه میان امیدوارم خدا کمکت کنه توهم واس من دعا کن بخدا این چند روزه ک عمل کردم درد و کلافگی و اذیتی بعد از عمل ب کنار اینکه هرشب ینفر خونمه و باید شام درست کنم خودم تنهایی ک خونرو تمیز کنم و تو خونه معذبم بخدا خیلی خسته شدم میگم مگه من جندساله عروسی کردم ک از الان باید هرشب مهمونداری کنم و فرداش ک مهمون میره خونرو بهم بزیزم تا شب بشه دوباره توهن دعا کن واسم بخدا دیگ آرامشمو گرفتن
تازه شهرستانن کاش تنها میومد دنبال خودشم میاره واقعا درک ندارن این همه من جلوشون زجه میزنم میگم اوضا ...
خودشونو به نفهمی زدن...مگه نمیدونن چقدر شرایط واسه همه سخت شده
عزیزم تقصیر شوهرت نیست ک اونا درک ندارن گاه و بی گاه میان امیدوارم خدا کمکت کنه توهم واس من دعا کن ب ...
من خودم وقتی خستم به خونواده خودم میگم این هفته نیستم یا خستم یا کارم زیاد میگم نه واقعا هم خونوادم چون میبینن اوضاع خونم اینجوریه اینقدر مهمون دارم نمیان حتی کمکم هم میکنن ولی واقعا خونواده شوهر که من نمیتونم بی احترامی کنم شوهرم مقصر مثل من بگه نه به خونوادش