2777
2789

سلام دوستان کسي درموردقرص صورت فت فيس چيزي ميدون راهنمايي کنه

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو میدونم قرص واست ضرر داره نخور

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
من 3 سال پیش مصرف کردم صورتم خیلی خیلی تپل شده فقط قطع میکنی یه مدت عصبی وجوش میزنی

یعنی کلا راضی بودید؟مرتب میخورید؟یا سه سال پیش خوردید دیگه نخوردید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

يدوره برداشتم قرص فرشته واقعامعجزه کردعالي بودهرچ بگم کم گفتم باردارشدم ي مقدارفقط صورتم افت کردالان بهم فت فيس داده کسي تجربه داره

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
يدوره برداشتم قرص فرشته واقعامعجزه کردعالي بودهرچ بگم کم گفتم باردارشدم ي مقدارفقط صورتم افت کردالان ...

باز بخور فقط عزیز بعدش قرص لیور گل که پاکسازی کبد میکنه رو بخور

من دوماه سه سال پیش خوردم. تو نی نی سایت عکس میزارم همه میگن چقدر عمل کردی صورتتو خیلی چربی زدی

من دلم میخواست بگیرم ترسیدم از عوارضش از کجا خریدید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

ببينيداينه عکسش

قرص فرشته دیگه چیه

براچاقيه کپسوله عاليه عالي80تاقرصه توقوطي عطاريادارن

من دوماه سه سال پیش خوردم. تو نی نی سایت عکس میزارم همه میگن چقدر عمل کردی صورتتو خیلی چربی زدی

مونده از اون موقع چاقی صورتت؟ میشه عکس قبل و بعد بذاری

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸